صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۴۷۶۵
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۶

مسئول قرارگاه جلسات خانگی قرآن استان کرمانشاه گفت: تاکنون بیش از هزار جلسه خانگی قرآن کریم در استان کرمانشاه به ثبت رسیده که از این تعداد بیش از ۶۰۰ جلسه خانگی قرآن تا پیش از ماه رمضان ثبت شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوذر قوره‌جیلی، مسئول قرارگاه جلسات خانگی قرآن استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به استقبال بسیار خوب مردم از جلسات خانگی قرآن، اظهار کرد: تاکنون بیش از هزار جلسه خانگی قرآن کریم در استان کرمانشاه به ثبت رسیده است.

وی افزود: بیش از ۶۰۰ جلسه خانگی قرآن در استان کرمانشاه تا پیش از ماه رمضان به ثبت رسیده و طی فعالیتی مستمر و فشرده ۴۰۰ جلسه قرآن خانگی نیز در یک‌ماه گذشته در استان کرمانشاه ثبت شده و در حال حاضر تعداد جلسات استان هزار جلسه است.

حجت‌الاسلام قوره‌جیلی تصریح کرد: برپایی جلسات با محوریت شورای قرآن استان، سازمان تبلیغات اسلامی برخی از ائمه جماعات استان کرمانشاه و فعالین فرهنگی استان و شهرستان‌ها است.

وی با اشاره به برخی از فعالیت‌های جلسات خانگی قرآن استان کرمانشاه در ایام ماه مبارک رمضان، گفت: از محوری‌ترین فعالیت‌های این جلسات در ایام ماه رمضان مشارکت در اجرای طرح زندگی با آیه‌ها بود و بعضاً موضوع اصلی جلسات خانگی قرآن را پوشش می‌داد.

مسئول قرارگاه جلسات خانگی قرآن استان کرمانشاه در پایان تصریح کرد: از ابتدای سال جدید بازدید‌های مستمر از جلسات خانگی قرآن در سطح استان کرمانشاه را در برنامه داریم که امیدواریم منجر به ثبت جلسات بیشتری شود.

انتهای پیام