صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۴۸۶۵
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱

مدیرکل میراث‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: در نوروز امسال میزان بازدید از جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی استان ۳۲ درصد رشد داشته است.

مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی با اشاره به آمار طرح نوروزی اظهار کرد: با آغاز طرح نوروزی از ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ تعداد بازدید از جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی آذربایجان غربی دو میلیون‌ و ۶۷۵‌هزار و ۷۷۷ نفر بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش دارد.

وی افزود: در این مدت ۵۶ هزار و ۸۷۴ نفر از موزه‌های سطح استان بازدید کرده‌اند که رشد ۶۴ درصدی دارد، مجموعه جهانی تخت سلیمان تکاب، کاخ‌موزه باغچه‌جوق ماکو، موزه شهر ارومیه، قره‌کلیسا چالدران و موزه مردم‌شناسی ارومیه در صدر موزه‌های پربازدید استان قرار دارند.

مدیرکل میراث‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در مدت مذکور ۱۸۲‌هزار و ۹۱۰ نفر در واحدهای اقامتی استان اعم از رسمی و غیررسمی اقامت داشته‌اند که ۱۴ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

مدیرکل میراث‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: امسال ۵۰ نوروزگاه با ۱۲۰ عنوان برنامه در سطح استان برگزار شد که این مراسم در موزه شهر ارومیه به‌ مدت ۱۰ روز شاهد استقبال بی‌نظیر مسافران همراه بود.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی اتوبوس گردشگری در شهرهای بزرگ استان نیز از دیگر اقدامات بود که شور و شوق مسافران برای استفاده از این اتوبوس‌ها نشان‌دهنده علاقه و استقبال آنها از اتوبوس گردشگری رایگان بوده است.

صفری راه‌اندازی ۱۶ بازارچه صنایع‌دستی با ۲۰۰ غرفه، انجام یک‌هزار و ۴۶۲ مورد بازدید نظارتی مشترک، استفاده از ۴۰ راهنمایی گردشگری در پایگاه‌های تاریخی استان، برگزاری بیش از ۴۰ جلسه ستاد خدمات سفر در سطح استان را از دیگر برنامه‌های نوروزی برشمرد.

انتهای پیام