صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۵۰۸۵
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۵

استاندار یزد، بستن آب بر روی ساکنان یک منطقه را اقدامی مذموم و ناپسند عنوان کرد و گفت: آب مصرفی صنایع از محل چاه‌های آب زیرزمینی و پساب تأمین می‌شود.

به گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، ۱۷ فروردین ماه در ویژه برنامه «نسیم صبح» یزد، با اظهار تأسف نسبت به تعرض به خط انتقال آب شرب به استان، گفت: نجابت، صبوری و همراهی مردم در حل بحران پیش آمده، شایسته تقدیر و زمینه‌ساز سامان اقدامات لازم جهت تأمین آب؛ به دور از حواشی و تنش‌های درون استانی بود.

وی، با اشاره به حضور به موقع اکیپ‌های عملیاتی آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان جهت حل بحران، اظهار کرد: عزم جدی ما بر تأمین آب مورد نیاز مردم و تعمیر و مرمت ایستگاه‌های پمپاژ آب در حداقل زمان ممکن بود.

بابایی، با اشاره به خسارت‌های سنگین وارد به ایستگاه‌های ۳ و ۴ پمپاژ آب شرب انتقالی به استان، تصریح کرد: بنابر نظرات کارشناسان، عملیات تعمیر و بازسازی این ایستگاه دو ماه به طول می انجامد اما تلاش خواهیم کرد این زمان به یک ماه کاهش یابد.

وی گفت: با توجه به پیش‌بینی آب منطقه‌ای یزد مبنی بر اتصال آب انتقالی تا بعد از ظهر روز یکشنبه دو روز در استان تعطیل اعلام شد، اما اتصال زودتر از موعد آب انتقالی باعث لغو تعطیلی مدارس و ادارات استان شد.

استاندار یزد، بستن آب بر روی ساکنان یک منطقه را اقدامی مذموم و ناپسند عنوان کرد و افزود: متأسفانه متعرضان، برای توجیه رفتار شنیع خود، به دروغ مطرح می‌کنند که آب انتقالی صرف فعالیت‌های صنعتی و کشاورزی می شود.

وی با بیان اینکه در ابتدای دولت سازندگی سهمیه آب انتقالی به یزد 98 میلیون مترمکعب و برای صرف آب در حوزه شرب، صنعت و کشاورزی تعیین شده است گفت: با توجه به کمبود آب طی سالیان گذشته، این سهمیه به 60 میلیون متر مکعب تقلیل یافته است.

بابایی با اشاره به اینکه از همان سال‌های پس از تفاهم، آب مصرفی صنایع از محل چاه‌های آب زیرزمینی و پساب تأمین می‌شود بیان کرد: بارها از آمادگی استان برای اعزام مقامات و تیم‌هایی از خبرنگاران و مردم ورزنه اصفهان جهت راستی آزمایی این مهم دعوت کرده ایم.

انتهای پیام