صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۵۳۷۲
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی:

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی از تشکیل پنج کمیته‌ تخصصی برای برگزاری مراسم محوری سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس خبر داد.

به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، سرهنگ غلامرضا فلاحی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی، امروز سه شنبه 19 فروردین در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با محوریت برنامه‌ریزی مراسم پنج اردیبهشت سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس، با اشاره به اهمیت این رویداد، تأکید کرد که باید تلاش کنیم تا این موضوع به نسل جوان و آیندگان منتقل شود.

فلاحی به تقابل ایران و آمریکا در صحرای طبس اشاره کرد و گفت: این تقابل، اولین مواجهه خداوند با رژیم سفاک آمریکایی بود و باید به درستی به نسل‌های آینده منتقل شود.

وی پیشنهاداتی برای برگزاری بهتر این مراسم ارائه داد و گفت: تشکیل کمیته‌های تخصصی برای برنامه‌ریزی و اجرای این مراسم ضروری است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی ادامه داد: کمیته‌های مختلفی شامل کمیته استقبال، امنیت، رسانه، فرهنگی و هنری، بانوان و علمی باید تشکیل شوند تا برنامه‌های مناسبی را تدوین کنند.

فلاحی همچنین به نقش رسانه‌ها در این برنامه اشاره کرد و از صدا و سیما خواست تا پوشش مناسبی از مراسم داشته باشد.

وی تأکید کرد: باید از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مدارس برای تبیین این موضوع استفاده کنیم و جوانان را در این فرآیند مشارکت دهیم.

در پایان، سرهنگ فلاحی از همه دستگاه‌ها و نهادها خواست تا در این برنامه همکاری کنند و بر لزوم تأمین زیرساخت‌های لازم برای برگزاری مراسم تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت انتقال این موضوع به نسل جوان و آیندگان، پیشنهاداتی برای تشکیل کمیته‌های تخصصی و همکاری همه دستگاه‌ها در برگزاری هرچه بهتر این مراسم ارائه داد.

سردار محمدرضا مهدوی، فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی نیز با اشاره به وجود دو فضای مناسب برای برگزاری مراسم، گفت: مسجدی با ظرفیت 500 نفر در این منطقه وجود دارد که می‌تواند به عنوان محل اسکان مسافران و زائران استفاده شود.

سردار مهدوی همچنین به مشکلات زیرساختی اشاره کرد و افزود: نیاز به بهبود سرویس‌های بهداشتی و محوطه‌سازی داریم، همچنین، زیرساخت برق منطقه باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با تأکید بر اهمیت بهبود امکانات اسکان و خدمات به مسافران، خواستار همکاری تمامی دستگاه‌ها برای تأمین نیازهای لازم در این رویداد مهم شد.

انتهای پیام