به گزارش ایکنا از کردستان، دوازدهمین نمایشگاه گروهی کارتون و کاریکاتور هنرمندان عضو خانه کاریکاتور حوزه هنری استان کردستان با حضور اسعد فرهادی رئیس حوزه هنری استان کردستان و جمعی از اصحاب رسانه استان دیروز، 19 فروردین در محل گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج آغاز به کارکرد.
جواد شاهمرادی، مسئول خانه کارتون و کاریکاتور حوزه هنری کردستان در مراسم افتتاح این نمایشگاه با اشاره به اینکه دوازدهمین نمایشگاه گروهی که با موضوع «کتاب و محیط زیست» در گالری سوره پردیس سینما بهمن سنندج برپا شده است، گفت: در این نمایشگاه ۴۲ اثر در معرض دید عموم قرار گرفته است.
وی افزود: نمایشگاه یاد شده کاری از ۱۳ هنرمند کاریکاتوریست عضو خانه کارتون و کاریکاتور حوزه هنری استان کردستان است که در نمایشگاه سوره سنندج به نمایش درآمده است.
مسئول خانه کارتون و کاریکاتور حوزه هنری کردستان با اشاره به اینکه این نمایشگاه که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی دایر شده تا ۲۶ فروردین همه روزه از ساعت 16 تا 20 در معرض نمایش علاقهمندان است، اظهار کرد: این نمایشگاه با حمایت حوزه هنری کردستان و همکاری و مشارکت اداره کل کتابخانه های عمومی استان و اداره حفاظت محیط زیست استان حاصل دو ورک شاپ با موضوع کتاب و محیط زیست دایر شده است.
انتهای پیام