صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۲۵۲
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۳
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی:

حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی گفت: همه مسئولان و اقشار مختلف مردم برای اینکه شعار سال تحقق پیدا کند باید بکوشند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی، امروز، ۲۴ فروردین در جلسه شورای اداری که سالن آمفی‌تئاتر شهید جمهور آیت‌الله رئیسی استاندار برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن جدید، انتخاب شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» توسط رهبر معظم انقلاب را مورد اشاره قرار داد.

وی با بیان اینکه عمل به شعار سال را همه باید فرمان و امر مولوی تلقی کنند، ادامه داد: واجب است همه مسئولان در راستای عملیاتی کردن شعار سال و رشد اقتصادی گام بردارند و از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی اطاعت کنند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: لازم است که همه مسئولین در این زمینه برنامه‌ریزی گسترده‌ای داشته باشند و موانع پیش‌رو را برطرف کنند، از سوی دیگر اقشار مختلف مردم نیز همکاری لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام قریشی گفت: از نخستین روز‌های سال اهتمام برای تحقق شعار سال باید آغاز شود و راهکار‌های موجود در این زمینه به کار بسته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود برپایی نماز جماعت در ادارات را توصیه کرد و گفت: در این زمینه نباید سهل‌انگاری صورت گیرد، کمااینکه چنانچه مدیران در این زمینه ساعی باشند، به طورقطع کارمندان نیز به ادای این فریضه الهی راغب می‌شوند؛ از طرف دیگر فعالیت‌های‌مان از خیر و برکت دوچندان برخوردار می‌شود.

انتهای پیام