صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۳۹۳
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کرج با اشاره به برگزاری سومین جلسه کارگاه‌های تخصصی وقف و ابتدا ویژه حافظان و قاریان قرآن کریم در این شهرستان گفت: این دوره تخصصی با هدف ارتقای علمی و فنی قاریان و حافظان قرآن کریم، به‌ویژه در حوزه وقف و ابتدا طراحی و برگزار شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن سراغی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کرج، 25 فروردین‌ماه در گفت‌وگو با ایکنا از البرز گفت: وقف و ابتدا تنها قواعدی فنی در تلاوت نیست، بلکه پلی است برای فهم دقیق‌تر مفاهیم الهی قرآن کریم. اگر می‌خواهیم قرائت‌هایمان مفهومی و اثرگذار باشد، باید قاریان ما بر این مباحث تسلط کامل داشته باشند.

وی از برگزاری سومین جلسه کارگاه‌های تخصصی وقف و ابتدا ویژه حافظان و قاریان قرآن کریم در این شهرستان خبر داد و گفت: این دوره تخصصی با هدف ارتقای علمی و فنی قاریان و حافظان قرآن کریم، به‌ویژه در حوزه وقف و ابتدا طراحی و برگزار شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کرج با بیان اینکه تا امروز، سه جلسه از این دوره با حضور جمعی از علاقه‌مندان در سالن آمفی‌تئاتر اداره اوقاف کرج برگزار شده که خوشبختانه با استقبال خوبی نیز مواجه بوده است، افزود: جناب آقای علی یحیایی از اساتید توانمند و باسابقه در حوزه آموزش قرآن کریم هستند که در این جلسات، مباحث علمی و کاربردی وقف و ابتدا را به‌صورت تخصصی و همراه با مثال‌های عملی تدریس می‌کنند.

سراغی بیان کرد: این دوره‌ها صرفاً در حد یک آموزش عمومی نیستند، بلکه هدف ما ارائه آموزش‌هایی عمیق، کاربردی و در راستای تقویت مهارت‌های حرفه‌ای قاریان و حافظان است، چراکه وقف و ابتدا از ارکان مهم در قرائت صحیح و مفهومی قرآن کریم به‌شمار می‌رود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کرج توضیح داد: در پایان این دوره آموزشی، با هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده با سازمان تبلیغات اسلامی، به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه‌ای با امضای مشترک اداره اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی اعطا خواهد شد. این گواهی، به‌عنوان مدرکی معتبر در سطح دوره‌های وقف و ابتدا تلقی شده و می‌تواند در مسیر فعالیت‌های قرآنی این عزیزان، نقش مؤثری ایفا کند.

وی از عموم علاقه‌مندان به علوم قرآنی دعوت کرد تا با حضور در این دوره‌ها، ضمن بهره‌مندی از آموزش‌های تخصصی، به رشد و ارتقای سطح قرائت قرآن در استان البرز کمک کنند.

انتهای پیام