صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۸۶۳۹
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
در اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا مطرح شد

معاون اول رئیس‌جمهور در سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا با اشاره به دستور رئیس‌جمهور در خصوص بررسی حادثه بندر شهید رجایی، گفت: هرچه سریع‌تر باید مصدومین این حادثه درمان شوند. خوشبختانه اکثریت مصدومان به خانه‌های خود بازگشتند اما آن چند ده نفری که در بیمارستان‌ها هستند باید مورد توجه جدی قرار گیرند.

به گزارش ایکنا، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا که صبح امروز، یکشنبه هفتم اردیبهشت‌‌ماه در سالن اجلاس سران، برگزار شد، ضمن تشکر از تمامی نهادهای ذی‌ربط برای مهار آتش و مدیریت بحران حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس به خصوص وزیر کشور، سایر وزرا و استاندار هرمزگان، هلال‌احمر و سایر نهادهای امدادی، گفت: دستور رئیس‌جمهور را تکرار می‌کنم که هرچه سریع‌تر باید به درمان مصدومین رسیدگی شود. خوشبختانه اکثریت به خانه‌های خود بازگشتند اما آن چند ده نفری که در بیمارستان‌ها هستند باید مورد توجه جدی قرار گیرند. 

وی ادامه داد: رسیدگی به خانواده‌هایی که عزیزی را از دست دادند ضروری است. در عین حال در ارتباط با خاموش شدن آتش تلاش مضاعفی باید انجام گیرد که انشالله این بحران به پایان برسد. 

خبر درحال تکمیل است.

انتهای پیام