افشین یگانه، سرپرست جمعیت هلالاحمر کرمانشاه در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه با ابراز تأسف از حادثه ناگوار در اسکله شهید رجایی، اظهار کرد: جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه آماده اعزام تیمهای تخصصی خود به هرمزگان است.
وی با اشاره به اهمیت مداخلات روانی پس از وقوع حوادث و سوانح، افزود: تیمهای سحر آمادگی دارند تا درکنار مصدومان و خانواده جانباختگان بهمنظور ارائه خدمات تخصصی در حوزه حمایتهای روانی و اجتماعی قرار گیرند.
یگانه تصریح کرد: تیمهای آموزشدیده سحر در صورت اعلام فراخوان از سوی سازمان جوانان هلالاحمر در اولین فرصت به استان هرمزگان اعزام خواهند شد تا در کنار سایر نیروهای امدادی، به ارائه خدمات به آسیبدیدگان این حادثه بپردازند.
سرپرست جمیعت هلالاحمر استان کرمانشاه در پایان یادآور شد: جمعیت هلالاحمر دارای ۱۴ تیم تخصصی در شهرستانها و یک تیم استانی برای حضور در حوادث و سوانح است.
انتهای پیام