صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۹۰۹۰
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰

مدیر جهاد کشاورزی خاش سیستان‌وبلوچستان با بیان اینکه کار برداشت گل محمدی از سطح ۱۶ هکتار از باغات شهرستان خاش آغاز شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۵ تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش برداشت شود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی خاش، مجتبی خاشی، مدیر جهاد کشاورزی خاش امروز سه‌شنبه، 9 اردیبهشت‌ماه گفت: هر ساله با آغاز اردیبهشت‌ماه، رایحه‌ خوش گل محمدی، از سطح باغات زیر کشت گل محمدی شهرستان خاش به مشام می‌رسد و فضا را معطر می‌کند.

وی ادامه داد: زمان برداشت، نقش مهمی در کیفیت گلاب دارد؛ چراکه گل‌های تازه‌ چیده‌ شده، عطر بیشتری دارند، در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال گذشته چهار هکتار به سطح زیر کشت گل محمدی افزوده شده است.

مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: کار برداشت گل محمدی از سطح ۱۶ هکتار از باغات این منطقه آغاز شده است. پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۵ تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش برداشت شود، در این شهرستان‌ گل محمدی پس از فرآوری در منطقه به‌صورت گل خشک شده و گلاب به بازار عرضه می‌شود.

منطقه سیستان، خاش، زاهدان، تفتان و میرجاوه عمده مناطق پرورش گل محمدی در سیستان‌وبلوچستان هستند.

انتهای پیام