صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۹۱۱۰
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹

در یک مؤسسه آموزش قرآنی در استان ماردین در جنوب ترکیه، زنان ناشنوا قرآن و معارف دینی را به زبان اشاره می‌آموزند.

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، در یک مؤسسه آموزش قرآنی که توسط دارالافتاء در استان ماردین در جنوب ترکیه، افتتاح شده است، زنان کم‌شنوا، قرآن و معارف دینی را به زبان اشاره می‌آموزند.

 
به عنوان بخشی از دوره آموزشی در منطقه آرتوکلوی ماردین، زنان هفته‌ای ۶ ساعت آموزش می‌بینند.
 
نازان آگالدای، هماهنگ‌کننده امور ناشنوایان در دفتر مفتی استان، در گفت‌وگو با آناتولی گفت که از سال ۲۰۱۶ به زنان ناشنوا تدریس می‌کند.
 
آگالدای خاطرنشان کرد که آنها خود را به آموزش قرآن به زبان اشاره محدود نمی‌کنند، بلکه مسائل دینی را نیز آموزش می‌دهند و برخی از سوره‌ها و ادعیه را نیز حفظ می‌کنند. او خاطرنشان کرد که اداره امور دینی ترکیه سالانه مطالب آموزشی جدیدی ارسال می‌کند و آنها از کتابی برای آموزش الفبا به زبان اشاره استفاده می‌کنند. او توضیح داد که این دوره آموزشی همچنین مکانی برای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی است.
 
الیف چایبوگون، ۴۲ ساله گفت که برای یادگیری قرآن و معارف دینی مانند نماز، حج و امور خیریه در این دوره شرکت کرده است.
از سوی دیگر، سفگی شاهکولوبی یاغچی، ۵۲ ساله گفت که از حضور خواهران کم‌شنوا در این دوره خوشحال است و معلمش زبان اشاره را می‌داند.
انتهای پیام