صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۰۵۷
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
امام جمعه یزد:

آیت‌الله محمدرضا ناصری گفت: حج مبدأ فیض و برکت است و زائران بیت‌الله الحرام باید در این سفر معنوی با کسب معرفت و خودسازی برای سفر آخرت خود زاد و توشه فراهم کنند.

به گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه یزد در دیدار کارگزاران حج و زیارت استان با بیان اینکه سفر حج مهم‌ترین سفر معنوی است گفت: سفر حج با سفرهای دیگر تفاوت دارد و همه کسانی که به این سفر معنوی مشرف می‌شوند باید نیت، انگیزه و عملکردشان نیز متفاوت باشد.

وی ادامه داد: ارتباط باخدا در سفر حج تمتع باید به‌گونه‌ای باشد که تحول روحی برای زائران به ارمغان بیاورد و این حالت روحی تا آخر عمر همراه و چراغ راهشان باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد گفت: حج مبدأ فیض و برکت است و زائران بیت‌الله الحرام باید در این سفر معنوی با کسب معرفت و خودسازی برای سفر آخرت خود زاد و توشه فراهم کنند.

وی وظیفه کارگزاران حج را سنگین برشمرد و بیان کرد: کارگزاران حج موظف هستند زمینه مناسب برای انجام درست مناسک حج، معرفت‌افزایی و ایجاد آرامش در عبادات را برای حجاج فراهم نمایند.

آیت‌الله ناصری افزود: روحانیون و مسئولان فرهنگی کاروان‌ها نیز باید نسبت به آگاه‌سازی و معرفت‌افزایی زائران برنامه‌ریزی داشته باشند و نباید در این زمینه کوتاهی صورت بگیرد.

وی با اشاره به طولانی‌بودن سفر حج تمتع اظهار کرد: با توجه‌ به اینکه سفر حج تمتع طولانی است و حجاج زمان زیادی دارند لازم است برنامه‌ریزی شود تا وقت زائران در این سفر معنوی بیهوده تلف نشود.

امام‌جمعه یزد بیان کرد: می‌توان از فرصت حضور در سفر حج استفاده و کلاس‌های معرفتی، اخلاقی و تاریخی برای زائران برگزار کرد تا حجاج در این سفر نسبت به موضوعات مختلف مذهبی به‌ویژه تاریخ صدر اسلام آگاهی کسب کنند.

انتهای پیام