صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۰۸۲
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳

بیستمین دوره آزمون حفظ تخصصی قرآن کریم استان خوزستان جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه به طور همزمان در شهرهای اهواز، دزفول، خرمشهر و شوش دانیال برگزار می‌شود. 

حجت‌الاسلام الیاس محمدی، مسئول حفظ تخصصی دارالقرآن الکریم استان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، گفت: بیستمین دوره آزمون حفظ تخصصی قرآن کریم استان خوزستان جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه به طور همزمان در شهرهای اهواز، دزفول، خرمشهر و شوش دانیال برگزار می‌شود. 

محمدی افزود: در این دوره تعداد ۴۳۴ نفر از حافظان در دو بخش آقایان و بانوان شرکت خواهند کرد که از مجموع این نفرات، تعداد ۱۸۹ نفر در اهواز، ۷۷ نفر در دزفول، ۹۱ نفر در خرمشهر و ۷۷ نفر در خرمشهر در این آزمون شرکت می‌کنند. 

مسئول حفظ تخصصی دارالقرآن الکریم استان خوزستان اظهار کرد: با توجه به گسترش چشمگیر فعالیت‌های قرآنی در سطح استان، خوزستان توانسته است جایگاه شایسته‌ای در زمینه حفظ قرآن و تربیت مربیان قرآنی به دست آورد و ان‌شاءالله گام‌به‌گام در مسیر تربیت حافظان بیشتر قرآن در استان پیش خواهد رفت.

یادآور می‌شود، تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در بیستمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم ۱۳ هزار و ۵۴ نفر است و نسبت به سال گذشته حدود شش درصد رشد داشته است.

زمان برگزاری مرحله اول آزمون جمعه  ۱۹ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۸:۳۰ صبح به صورت همزمان در سراسر کشور و تاریخ برگزاری مرحله دوم آزمون (ویژه قبول‌شدگان آزمون مرحله اول) نیمه دوم تیر ماه سال جاری است.

انتهای پیام