صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۶۹۸
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: اصول فکری مرحوم شفیعی توأم با فکر و حکمت بود و این راه تضمین‌کننده آینده انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان امروز 16 اردیبهشت در مراسم نکوداشت حجت‌الاسلام والمسلمین مرحوم سید محسن شفیعی، ریاست فقید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، گفت: سخن گفتن در مورد شخصیت حاج آقا شفیعی کار آسانی نیست و کلمات نمی تواند، سال‌ها تلاش و مجاهدت ایشان را توصیف کند.

وی بیان کرد:‌ ایشان پیوند عمیقی با دانشگاه داشت و همه دانشگاهی‌ها احساس می‌کردند که ایشان از خود دانشگاه است. 

عادلی‌نژاد با اشاره به نامه ۲۷ نهج‌البلاغه و خطاب امیرالمومنین(ع) به محمدبن ابی‌بکر، گفت: توصیه‌های اولیه امام علی(ع) در این نامه همان اصول رفتاری مرحوم شفیعی است. حضرت به محمدبن ابی‌بکر فرمود با مردم فروتن، نرمخو و مهربان باش. همواره توصیه حاج آقای شفیعی به ما این بود که هیچکس بدون پاسخ نباید از دفتر نهاد برود. ایشان همیشه تأکید داشت که پرونده مفتوح در نهاد نداشته باشیم.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان بیان کرد: رفتار مرحوم شفیعی در فضای متکثر و متنوع دانشگاه به گونه‌ای بود که همه احساس می‌کردند با ایشان قرابت و نزدیکی دارند و اتفاق مبارکی است که با تأمل، تفکر و حکمت به دست می‌آید.

وی با اشاره به سخن امیرالمومنین(ع) در نامه 27 مبنی بر اینکه گشاده‌رو و خندان باش، در نگاه با مردم مساوی باش، عده‌ای را بیشتر مورد توجه قرار مده و عده‌ای را کمتر که اگر در نگاهت مساوی رفتار نکنی ستمگران در تو طمع کرده و مستضعفین از تو ناامید می‌شوند، گفت: مرحوم شفیعی در رفتار استاندارد دوگانه نداشت و اصطلاحا نورچشمی نداشت. ایشان الگوی نقدی است که خدا برای ما قرار داد.

عادلی‌نژاد با تأکید بر اینکه مجاهدت فکری و فرهنگی ایشان در استان همراه با سختی و بی انصافی بود، گفت: متن پیام مقام معظم رهبری در زمان فوت ایشان مهر تأییدی بر سال‌ها تلاش ایشان بود. تعبیر «امید آینده» از سوی مقام معظم رهبری آنچنان مهم است که اگر دغدغه آینده انقلاب را داریم باید به اصول فکری ایشان نگاه کنیم. دغدغه‌مندی برای آینده انقلاب از جنس خُلق آقا سید محسن بیرون می‌آید و آینده انقلاب از این راه تضمین خواهد شد.

انتهای پیام