صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۷۳۹
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰

فرمانده ارشد آجا در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد خواستار تقویت هویت ملی و خودباوری در میان دانش‌آموزان و نسل آینده شد.

به گزارش ایکنا از فارس، امیرابوالقاسم رضایی، فرمانده ارشد آجا در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد امروز، 16 اردیبهشت در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه همواره تعامل خوبی بین ارتش و آموزش و پرورش وجود دارد، گفت: در موارد زیادی آموزش و پرورش با ارتش همکاری کرده است.

وی با تاکید بر تقویت خودباوری و هویت ملی در دانش‌آموزان افزود: امکاناتی بسیار خوبی در ارتش داریم و دانش‌آموزان می‌توانند از آن‌ها بازدید کنند.

قاسمی با بیان اینکه دانش‌آموزان می‌توانند با حضور در فضاهای مربوط به ارتش، با مشاغل مختلف نیز آشنا شوند، گفت: هرگاه نیاز شده با مدارس همکاری کرده‌ایم و امکانات خود را در اختیار آنه‌ا قرار داده و همچنان بر تعامل و همکاری نزدیک معتقدیم.

فرمانده ارشد آجا در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در برخی موارد فضاهای موجود و سالن‌ها و امکانات رفاهی ارتش را جهت برگزاری اردوی دانش‌آموزی در اختیار مدارس قرار داده‌ایم.

محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این دیدار تصریح کرد: باید فضایی به وجود بیاید تا دانش‌آموزان امکانات، ظرفیت‌های و پیشرفت‌های ارتش را از نزدیک ببیند.

وی اظهار کرد: آموزش مهارت‌ها به دانش‌آموزان امری ضروری است به ویژه مهارت‌های زندگی و اجتماعی، لذا در برخی موارد دو نهاد ارتش و آموزش و پرورش می‌توانند همکاری داشته باشند.

انتهای پیام