صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۲۸۱
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴

مراسم جشن ازدواج ۱۴ زوج جوان با عنوان «مهر ماندگار» با هدف ترویج فرهنگ ازدواج آسان و حمایت از جوانان با حضور مسئولین شهرستان آزادشهر برگزار شد.

به گزارش ایکنا، مراسم باشکوه جشن ازدواج ۱۴ زوج جوان آزادشهری با عنوان «مهر ماندگار» امروز ۲۳ اردیبهشت در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آزادشهر برگزار شد.

 در این مراسم که با حضور احمدرضا آدینه فرماندار، حجت‌الاسلام منصوری امام جمعه، دادخواه سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان و مدعوین همراه بود، ضمن تأکید بر ترویج ازدواج آسان، از زوج‌های جوان تجلیل شد.

حجت‌الاسلام منصوری، امام جمعه آزادشهر در سخنانی ضمن آرزوی سعادت و خوشبختی برای زوج‌ها، به ضرورت ساده‌زیستی، پرهیز از تجملات و حرکت در مسیر سبک زندگی ایرانی اسلامی اشاره کرد.

از دیگر بخش‌های این مراسم می‌توان به قرائت نمادین خطبه عقد، اهدای جهیزیه و برگزاری برنامه‌های فرهنگی اشاره کرد.

 این مراسم به همت و همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان آزادشهر برگزار شد.

انتهای پیام