صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۳۸۶
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰

مدیر عامل مجمع استادان، قاريان و حافظان استان همدان از دعوت دو داور ممتاز همدانی جهت حضور در نشست تخصصی داوران و پیشکسوتان قرآنی در تهران خبر داد.

مسعود صفری، مدیر عامل مجمع استادان، قاريان و حافظان قرآن کریم استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: در جریان برگزاری نشست تخصصی داوران دارای مدرک درجه یک و اساتید پیشکسوت قرآنی کشور به منظور تدوین، اصلاح و به‌روزرسانی آئین‌نامه مسابقات قرآن که از امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت تا جمعه 26 اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود، دو داور ممتاز قرآنی همدانی نیز حضور دارند.

وی ادامه داد: خانم فاطمه پرویزی در بخش وقف و ابتدا، و خانم نسرین رضانیا در بخش تجوید به عنوان داوران سطح یک کشور جهت بازنگری و تغییر آئین نامه مسابقات ملی و بین‌المللی قرآن کریم در این نشست تخصصی حضور یافتند که موجب افتخار و سربلندی استان همدان است. 

صفری ضمن تبریک به این دو استاد ارجمند،گفت: امیدواریم که استان همدان بیش از پیش قدردان استادان خود باشد و از دانش و توانمندی استادان، قاریان و حافظان ممتاز خود، به ویژه این دو استاد عزیز نهایت بهره و استفاده را جهت رشد و ارتقای سطح قاریان و حافظان جوان و نوجوان ببرد.

انتهای پیام