صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۴۷۱
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹

پاپ لئو چهاردهم که به‌تازگی رهبر کلیسای کاتولیک شده است متعهد شد که تلاش خود را برای ایجاد صلح به کار می‌گیرد.

به گزارش ایکنا به نقل از رویترز، پاپ لئو چهاردهم با تأکید بر اینکه هیچ جنگی در جهان غیرقابل اجتناب نبوده، پیشنهاد کرد واتیکان در درگیری‌های جهانی نقش میانجی را ایفا کند.

لئو که هفته گذشته به عنوان جانشین پاپ فرانسیس فقید انتخاب شد، در روزهای اولیه پاپی خود بارها خواستار صلح جهانی شده و حتی در اولین سخنرانی خود خطاب به جمعیت حاضر در میدان سنت پیتر سخنان خود را با صلح و آرامش آغاز کرد.

وی در سخنرانی خود برای اعضای کلیساهای کاتولیک شرقی که برخی از آن‌ها در مناطق درگیر جنگ مانند اوکراین، سوریه، لبنان و عراق مستقر هستند، دوباره بر صلح جهانی تأکید کرد.

لئو در این دیدار گفت: کلیسا همیشه آماده است تا به گردهم آوردن کسانی که دشمن یکدیگر هستند و گفت‌وگوی آنها، صلح را به جهان بازگرداند. جنگ هرگز اجتناب‌ناپذیر نیست؛ سلاح‌ها می‌توانند و باید خاموش شوند، زیرا آنها مشکلات را حل نمی‌کنند، بلکه فقط آنها را افزایش می‌دهند. کسانی که تاریخ را می‌سازند، صلح‌آفرینان هستند، نه کسانی که بذر رنج را می‌کارند.

انتهای پیام