صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۶۰۰
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان کشور:

حسن صنعتکاران مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان کشور با بیان اینکه بسیج می‌تواند به عنوان یک پل ارتباطی میان مردم و مسئولین عمل کند، گفت: همکاری بسیج و دولت، ضامن تحقق اهداف نظام اسلامی است.

به گزارش ایکنا به نقل از سپاه روح‌الله استان مرکزی، حسن صنعتکاران مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان کشور که 25 اردیبهشت‌ماه به منظور ارزیابی و تقویت فعالیت‌های بسیج در ادارات و نهادهای دولتی، به استان مرکزی سفر کرده است، با حضور در پایگاه مقاومت بسیج حضرت ولیعصر(عج) واقع در شرکت برق منطقه‌ای باختر، به اهمیت نقش بسیج در تقویت روحیه ایثار و فداکاری در میان کارکنان دولت و جامعه اشاره کرد و گفت: بسیج نه تنها یک نهاد نظامی، بلکه یک فرهنگ است که در هر شرایطی باید در جامعه نهادینه شود.

وی بر لزوم ترویج فرهنگ جهادی و خدمت در میان کارکنان دولت نیز تاکید کرد و افزود: بسیج باید به عنوان یک الگو در خدمت‌رسانی به مردم و تحقق اهداف نظام اسلامی عمل کند، در این میان باید روحیه جهادی را در خود تقویت کرد و به عنوان خدمتگزاران مردم، همیشه در صحنه حاضر باشیم و با همفکری و همکاری، مسیر را برای رسیدن هر موفقیتی هموار کنیم.

صنعتکاران گفت: یکی از اصلی‌ترین خصائص بسیجیان، همواره در خدمت مردم بودن است و این تفکر است که می تواند تمام امکانات را بسیج کند تا بهترین اتفاقات را برای مردم رقم بزند.

انتهای پیام