صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۹۲۱
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴

چهل و پنجمین محفل از سلسله محافل ماهانه منادی، روز جمعه 26 اردیبهشت برگزار و در آن یاد و خاطره شهدای خدمت گرامی داشته شد.

به گزارش ایکنا، چهل و پنجمین محفل از سلسله محافل قرآنی منادی که به همت مجمع قرآنیان اسلامشهر و به صورت ماهانه برگزار می‌شود، روز جمعه 26 اردیبهشت‌ماه با اجرای محمد کاظمی از قاریان ممتاز کشورمان برگزار شد.
 
در این محفل که در آن یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی نیز گرامی داشته شد، ‌قاریان نوجوان همچون محمدپارسا صالحی، محمدطاها عبادی، محمدامین نبی‌لو و ابوالفضل نبی‌لو، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند.
 
در بخش دیگری از این محفل مهدی عادلی و مهدی غلام‌نژاد، دو قاری بین‌المللی کشور به تلاوت آیاتی از کلام‌الله وحی پرداختند و در ادامه شهروز یادگاری، قاری ممتاز کشوری نیز آیاتی از کلام وحی را تلاوت کرد. اجرای سجاد لک، از ذاکرین اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بخش دیگری از برنامه‌های این محفل بود. 
 
سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر برقراری؛ امام‌جمعه اسلامشهر بخش دیگری از برنامه‌های منادی چهل و پنجم بود و در انتها نیز برنامه ویژه‌ای به منظور قدردانی و تجلیل از ابوالفضل و محمدامین نبی‌لو و والدین آنها برگزار شد.
پایان بخش این محفل که در آن سیدداوود علوی؛ هنرمند خوشنویسی به هنرنمایی پرداخت، ثبت عکس یادگاری دسته جمعی از حاضران بود.
 
 
     
 
انتهای پیام