صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۹۲۶
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
دادستان کل کشور:

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد با اشاره به رویکرد قوه قضائیه در دوره جدید، بر لزوم پیگیری مشکلات مردم، مقابله با فساد، و حمایت از تولید ملی تأکید کرد.

به گزارش ایکنا خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور، شنبه، ۲۷ اردیبهشت‌ماه در مراسم تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌جنوبی گفت: اگر لازم باشد، خودمان برای حل مشکلات مردم به سازمان‌ها و نهادهای مسئول مراجعه می‌کنیم، نباید اجازه دهیم کسی از قانون سوءاستفاده کند یا مانع فعالیت تولیدکنندگان سالم شود.

وی با اشاره به سوءاستفاده برخی افراد از شرکت‌های کاغذی و صدور کارت‌های بازرگانی برای افراد فاقد صلاحیت تصریح کرد: عده‌ای بدون شناخت اقتصاد، از کارت‌های بازرگانی بهره‌برداری می‌کنند که باید جلوی این پدیده گرفته شود.

موحدی‌آزاد ضمن اشاره به سفر استانی خود به استان مرکزی و حضور در مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور فقید، از ویژگی‌های شخصیتی وی چون خستگی‌ناپذیری و معنویت یاد کرد و گفت: شهید رئیسی دغدغه‌های فرهنگی زیادی داشت و همواره اجرای احکام اسلامی را با تدبیر و برنامه‌ریزی دنبال می‌کرد.

دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود از اهمیت سرمایه‌گذاری و تولید سخن گفت و اظهار کرد: شعار سال مقام معظم رهبری که بر تولید و سرمایه‌گذاری تأکید دارد، باید به‌صورت عملیاتی پیگیری شود. قوه قضائیه با تشکیل کارگروه ویژه در مرکز و استان‌ها، پیگیر تحقق این شعار است.

وی با انتقاد از حضور واسطه‌ها در زنجیره تأمین مواد غذایی گفت: تولیدکننده نباید قربانی شبکه واسطه‌گری و دلالان شود و مردم نیز باید با قیمت مناسب دسترسی به کالا داشته باشند.

موحدی‌آزاد همچنین از دادستان‌های سراسر کشور خواست با حضور میدانی، مشکلات واحدهای تولیدی را شناسایی و پیگیری کنند.

وی تأکید کرد: دادستان‌ها باید از نزدیک با تولیدکنندگان و اقشار آسیب‌پذیر صحبت کنند و در صورت شناسایی نیروی توانمند، پیشنهاد ارتقا دهند.

انتهای پیام