صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۰۹۳
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: شهید رئیسی دغدغه حل مشکلات مردم را داشت، هرچند در شرایط سخت مسئولیت اجرایی را بر عهده گرفت اما برای این کار سنگین تمام تلاش خود را انجام داد.

به گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، شب گذشته 27 اردیبهشت‌ماه در اولین سالگرد بزرگداشت شهدای خدمت که در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: فضای مسئولیت سخت و در عین حال لغزنده است پس باید مراقب بود.

وی ادامه داد: شهید رئیسی ۴۰ سال در فضای خدمت با سلامت نفس کار کرد. سالم ماندن در فضای سیاسی که بالا و پایین‌های فراوانی دارد همت بزرگی می‌خواهد.

شعبانی افزود: شهید رئیسی دغدغه حل مشکلات مردم را داشت هرچند در شرایط سخت مسئولیت اجرایی را بر عهده گرفت اما برای این کار سنگین تمام تلاش خود را انجام داد

نماینده ولی فقیه تصریح کرد: شهید جمهور با شخصیت دلسوز و مردمی، خدمات ارزنده‌ای به کشور داشت که قدردان هستیم، دیگر شهدای خدمت نیز انسان‌های شریف و دلسوزی بودند.

وی بیان کرد:‌ هرکسی که خالصانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کند موفقیت از آن او خواهد شد، این نظام با خون هزاران شهید آبیاری شده است و باید قدر این نعمت را دانست.

انتهای پیام