صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۱۷۷
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان:

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با توجه به مسئولیت پذیری اجتماعی، مهربانی و اصلاح الگوی مصرف، بیان کرد: عبور از چالش‌های کلان کشور مانند کم‌آبی و فقر، بدون همراهی مردم ممکن نیست.

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان، امروز یکشنبه 28 اردیبهشت در آیین تجلیل از شهروند، قانون‌مدار و داوطلب اجتماعی، با بیان اینکه مردم نقش مهمی در حل مشکلات جامعه دارند، اظهار کرد: مهربانی، پاسخ‌پذیر و مشارکت اجتماعی باید در حوزه‌های عمومی به عنوان اصلاح مصرف‌کننده، رفع کمبود و افزایش بیشتر باشد.

وی با اشاره به بحران‌های زیست‌محیطی از جمله کم‌آبی و منابع ناترازی، گفت: بیشتر دولت و نهادهای تخصصی در این حوزه مهم است، اما این چالش‌ها بدون مشارکت عمومی و مشارکت مردم میسر بود.

نماینده ولی‌فقیه در زنجان با اشاره به تشکیل کارگروه اصلاح الگوی مصرف در شورای فرهنگ عمومی استان، افزود: این کارگروه با حضور فعالان اجتماعی در حال حاضر یک پویش مردمی تأثیرگذار است و مسئولیت‌ها می‌توانند نقش کلیدی را در آن ایفا کنند.

حجت‌الاسلام حسینی همچنین از فعالیت‌های فقرزدایی در استان خبر داد و گفت: زنجان با حمایت از مردمی و نیکوکارانه می‌تواند با هم افزایی بین نهادهای حاکمیتی و گروه‌های مردمی، گام‌های مستعدی در کاهش محرومیت بردارد.

وی با اشاره به اهمیت جامعه اجتماعی در مسیر توسعه، خواهد آمد: هرچه اتحاد و هماهنگی بیشتر بین احاد جامعه شکل می‌گیرد، نتایج ملموس‌تری در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت، اقتصاد و فرهنگ حاصل می‌شود.

انتهای پیام