صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۳۴۷
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷

مجمع علمی قرآن کریم آستان مقدس عباسی از آغاز دوره‌های قرآنی تابستانه دانش‌آموزان در حرم مطهر حضرت ابوالفضل العباس(ع) در کربلا خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از الکفیل، شیخ جواد النصراوی، مدیر مرکز قرآن کریم وابسته به مجمع علمی قرآن آستان عباسی در این باره گفت: این مرکز پروژه دوره‌های قرآنی تابستانه را  با مشارکت دانش‌آموزان مدارس آغاز کرده است و شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها گروه‌بندی شده و با حضور در حلقه‌های قرآنی، فضایی تربیتی و آموزشی را تجربه می‌کنند.

وی افزود: این پروژه امسال در 11 استان عراق با هدف نشر دانش و فرهنگ قرآنی در میان گروه‌های مختلف جامعه اجرا خواهد شد.

النصراوی تصریح کرد: دروس قرآنی دوره‌های تابستانه قرآنی حرم عباسی از روز شنبه تا چهارشنبه هر هفته به صورت سه ساعت در روز ارائه می‌شود و این برنامه از 17 می 2025(27 اردیبهشت) آغاز شده است و تا 20 ژوئن(30 خرداد سال جاری) ادامه دارد.

وی ادامه داد: برنامه‌های آموزشی این دوره شامل درس‌هایی از قرآن، فقه، مباحث اعتقادی، اخلاق و آشنایی با سیره نبوی و اهل بیت(ع) است.

النصراوی همچنین گفت: پروژه دوره‌های قرآنی برای مصونیت شرکت‌کنندگان از شبهات فکری، اعتقادی و فقهی مطرح‌شده در رسانه‌های اجتماعی تلاش کرده و با ارائه پاسخ علمی و آموزشی مؤثر، به حفظ افکار شرکت‌کنندگان و تقویت هویت دینی آنها کمک می‌کند.

مجمع علمی قرآن کریم آستان مقدس عباسی در راستای برنامه‌های علمی خود، فعالیت‌های آموزشی متنوعی را برای دانش‌آموزان در طول تعطیلات تابستان اجرا می‌کند تا اوقات فراغت آن‌ها را با برنامه‌های مفید پر کرده و نسلی مؤمن و دوستدار قرآن و آموزه‌های دین اسلام را پرورش دهد.

انتهای پیام