صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۶۲۳
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه‌وبویراحمد از آغاز مرحله شهرستانی چهل‌وهشتمین مسابقات قرآنی در نیمه دوم خردادماه سال‌جاری در سطح استان خبر داد.

سیدرضا منصوری، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه‌وبویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا در خصوص آغاز چهل‌وهشتمین مسابقات قرآنی در سطح استان، گفت: این دوره از مسابقات با هدف ترویج فرهنگ قرآنی نیمه دوم خردادماه سال‌جاری برگزار می شود.

وی افزود: این مسابقات در دو بخش آوایی شامل قرائت، ترتیل، حفظ 5، 10، 20 و حفظ کل، اذان، دعاخوانی، همخوانی قرآن کریم و معارفی شامل ترجمه عمومی، معارف قرآن کریم، صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه در رده سنی 18 سال به بالا برای عموم برگزار خواهد شد.ضمن اینکه در رشته قرائت و حفظ کل رده سنی 12 تا 18 سال نیز می‌توانند شرکت کنند.

این فعال قرآنی استان کهگیلویه‌وبویراحمد با بیان اینکه تاکنون 540 بانو و آقا ثبت‌نام کرده‌اند، تصریح کرد: متقاضیان تا 10 خردادماه می‌توانند از طرق درگاه oghaf.ir شرکت کنند.ضمن اینکه برگزیدگان این مرحله از مسابقات به مرحله استانی راه می‌یابند.

انتهای پیام