صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۴۱۷۶
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳

امام جمعه بجنورد گفت: همزمان با تلاش برای حل مشکلات جامعه باید به توانمندی‌ها نیز توجه کرد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری امام جمعه بجنورد در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه بجنورد با تاکید بر امیدآفرینی در جامعه و استفاده از نیروی جوان و کار جهادی برای حل بسیاری از مشکلات ، اظهار کرد: همزمان با تلاش برای حل مشکلات جامعه باید به توانمندی‌ها نیز توجه کرد.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب با تکیه بر دانش جوانان دستاوردهای گوناگونی در بخش‌های گوناگون نظامی، اقتصادی، علمی، پزشکی و هسته‌ای داشته است.

وی افزود: برخلاف باور دشمنان، انقلاب اسلامی نه تنها تضعیف نشد بلکه روز به روز بر قدرت آن افزوده شد و بدخواهان نظام در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام ماندند.

 نوری خاطرنشان کرد: نظام استکباری هیچ گاه دست از توطئه علیه کشور دست برنداشته است و آنان از پیشرفت ایران اسلامی ناراحت هستند و از انجام هر فسادی علیه مومنان کوتاهی نخواهند کرد.

وی در ارتباط با جریان مذاکره با آمریکا، بیان کرد: در مذاکره برجام آمریکا کارشکنی و مذاکره را پاره کرد و در جریان مذاکره غیرمستقیم که در حال حاضر در جریان است نیز اگر به نتیجه نرسید بخوبی می‌دانیم که مشکل از تیم مذاکره ایران نیست و آمریکایی‌ها هستند که خیانت، بهانه‌گیری و کارشکنی می‌کنند.

 نوری تصریح کرد: این مذاکره نیز برای مجامع بین‌المللی اثبات خواهد کرد که ایران پای تعهدات خود بوده و کسی که حاضر نشد پای تعهدات خود بایستد آمریکا بوده است.

وی در ارتباط با دانش غنی‌سازی اورانیوم نیز تأکید کرد: ما حاضر نیستیم این دانشی که توسط دانشمندان هسته‌ای و جوانان ما به دست آمده را کنار بگذاریم و تسلیم نظام استکباری شویم و زیر بار ظلم نخواهیم رفت.

انتهای پیام