صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۴۳۹۲
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۲
بهروز خلیلی بیان کرد:

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: هیچ تغییری از نظر کمیت و حتی قیمت در بحث آرد و نان یارانه‌دار به وجود نیامده است و مردم در این زمینه نگرانی نداشته باشند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، سوم خرداد ماه در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار و شورای آرد و نان استان قیمت نان در استان اردبیل را با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی مردم منطقه دانست و اظهار کرد: براساس تصمیمی که در آخرین نشست تنظیم بازار گرفته شد، اتحادیه نانوایان و دستگاه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و غله موظف هستند موضوع را تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری کنند.

وی افزود: درباره نان بدون یارانه واحد‌های صنفی و صنعتی ملزم به اعمال قیمتی منطقی و پخت نان با کیفیت تا زمان تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه هستند و با هرگونه افزایش نامتعارف قیمت‌ها برخورد خواهد شد.         

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ادامه داد: در مجموع سه دسته آرد نوع یک، نوع ۲ و نوع ۶ در سطح استان توزیع می‌شود که آرد‌های نوع اول و دوم یارانه‌دار و معیشتی است و باید به بهترین کیفیت به دست مردم برسد و آرد نوع ۶ هم آزاد بوده و در بخش صنف و صنعت استفاده می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به توزیع ماهانه حدود ۱۶ هزار تن آرد یارانه‌دار بین نانوایی‌ها، تصریح کرد: هر ماه حدود ۱/۵ برابر نیاز استان اردبیل آرد در بین نانوایی‌ها توزیع و به میزان کافی هم در انبار‌ها ذخیره می‌شود و از این رو مردم هیچ‌گونه نگرانی از بابت نان‌های پخته‌شده با آرد‌های یارانه‌دار نداشته باشند.

خلیلی ادامه داد: از دو هزار و ۷۱۱ واحد نانوایی که در استان اردبیل فعال هستند، دو هزار و ۵۷۰ نانوایی به‌صورت یارانه‌ای فعالیت دارند و مسئول پخت نان یارانه‌دار برای مردم هستند که هیچ تغییری در وضعیت این نانوایی‌ها به وجود نیامده و هرگونه تصمیم به اعمال تغییر، به‌طور شفاف از سوی نهاد‌ها و مسؤولان مربوط اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۴ مواردی را مشمول حذف یارانه کرده که یکی از آن‌ها آرد نوع ششم است و در استان اردبیل تنها ۱۴۱ واحد صنفی از این نوع آرد استفاده می‌کنند که ربطی به نان معیشتی مردم ندارد.

انتهای پیام