صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۴۸۲۱
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹

گروه تلویزیونی برنامه قرآنی محفل با حضور در جمع شیعیان خوجه تانزانیا برنامه‌ای پرشور و پرمخاطب را تدارک دیده و برگزار کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در تانزانیا، این برنامه به درخواست کمیته تبلیغ جماعت خوجه اثنی عشری دارالسلام و در محل امام بارگاه، مسجد اصلی شیعیان خوجه با حضور جمع زیادی از شیعیان و قرآن‌آموزان مدارس تابعه شیعیان خوجه انجام شد.

در این محفل قرآنی که با حضور سفیر کشورمان، رایزن فرهنگی، رئیس جماعت شیعیان خوجه تانزانیا و بزرگان خوجه برگزار شد، حامد شاکرنژاد؛ سفیر قرآنی کشورمان، استاد ابوالقاسمی، استاد معصومی، قاری نوجوان محمدحسین عظیمی و حافظ نوجوان، خانم مهنا قنبری به اجرای برنامه‌های قرآنی خود پرداختند که بسیار مورد توجه شیعیان تانزانیا قرار گرفت. 

کاظم دالا، رئیس کمیته تبلیغ، از دست‌اندرکاران برنامه محفل و اینکه دعوت آنها را برای اجرای برنامه در جمع شیعیان خوجه پذیرفته‌اند، تشکر و قدردانی کرد.


بیشتر بخوانید:

{$sepehr_key_378}


در ادامه معارفی، رایزن فرهنگی کشورمان نیز در سخنان کوتاهی، حضور در جمع شیعیان خوجه را فرصت مغتنمی برای نهادها و قاریان بین‌المللی قرآن دانست.

حضور میزبانان برنامه محفل در تانزنیا حاصل تلاش مشترک از بنیاد بین‌المللی قرآن کریم و گروه برنامه تلویزیونی محفل بود که توسط مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با همکاری دیگر نهادها از جمله نمایندگی جامعة المصطفی(ص) در تانزانیا برگزار شد.

انتهای پیام