صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۵۱۶۴
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: مردم یزد همچون گذشته در کار خیر و کمک به دیگران پیش‌قدم شده و در حمایت از جوانی جمعیت و مستاجران خوش‌جمعیت نیز الگو و سرآمد دیگر مناطق کشور هستند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی شورای شهر یزد، عزیزالله سیفی، رئیس شورای اسلامی شهر یزد در دویست و چهل و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد گفت: با همت شهرداری و شورای شهر یزد از صاحب خانه‌های دارای مستاجر خوش‌جمعیت که نرخ اجاره خود را رایگان یا با نصف قیمت محاسبه کرده‌اند، تجلیل شد.

وی ادامه داد: این صاحب خانه‌های یزدی حتی در مواردی شرط اجاره واحد مسکونی خود را خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر اعلام کرده‌اند که قابل تقدیر است، مالکان و صاحب خانه‌ها در یزد حسینیه ایران در این موضوع نیز زبانزد و الگو هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد بیان کرد: تمام دستگاه‌های اداری طبق قانون موظف هستند که از جوانی جمعیت حمایت کنند و متأسفانه کاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد اما مردم یزد پیشگام و جلوتر از مسئولان و دستگاه‌های اداری هستند و این اقدام تحسین برانگیز است.

سیفی اضافه کرد: امیدواریم مردم سایر شهرهای استان و کشور نیز به این کار خداپسندانه وارد شده و خانه‌های خود را به افراد خوش جمعیت اجاره دهند.

انتهای پیام