صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۵۴۸۳
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴
امام جمعه آرادان:

حجت‌الاسلام والمسلمین جلیل شریفی‌نیا با تأکید بر ضرورت معرفی جامع شخصیت امام خمینی(ره) به نسل جوان گفت: ایشان فقیهی مبارز و الگویی بی‌بدیل بودند که تبیین ابعاد زندگی‌شان برای جوانان امری مهم است.

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از ستاد نماز جمعه استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین جلیل شریفی‌نیا، امام جمعه آرادان، 9 خردادماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد صاحب‌الزمان(عج) با اشاره به فرارسیدن سالروز ارتحال امام خمینی(ره) گفت: طی نشست‌های مختلف برنامه‌ریزی خوبی برای این ایام درنظر گرفته شده و مقرر است ۴۰۰ نفر از شهرستان آرادان به مرقد امام راحل(ره) اعزام شوند.

وی ادامه داد: جهان تشیع بعد از غیبت امام عصر(عج) مراجع بزرگی را به خود دید که تأثیرات بسیاری گذاشتند، اما حضرت امام(ره) بسیار شخصیت ویژه‌ای و جامع‌الطرافی هستند.

 شریفی نیا با بیان اینکه امام راحل فقیهی فیلسوف و متکلم بودند، یادآور شد: امام(ره) در کنار فقاهت یک عارف سیاست‌مدار و شخصیت استثنایی بودند و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی این انقلاب بدون نام امام خمینی(ره) در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست.

وی با بیان اینکه امام(ره) از سال ۴۱ نهضت خودشان را علیه نوکر استکبارگران شروع کردند، بیان کرد: بسیاری از استوانه‌های حوزه در همان زمان به امام(ره) ایراد می‌گرفتند که نمی‌توان حریف شاه شد آن هم حکومتی که ابرقدرت‌ها پشت سر این حکومت سفاک ایستاده بودند، اما امام(ره) اعلام کرد من حرکتم را با سربازانی که در گهواره هستند، آغاز می‌کنم.

انتهای پیام