صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۶۳۳۹
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵

نشست «امام خمینی، وحدت، عدالت و آزادی» ویژه جهادگران جهاددانشگاهی کردستان به مناسبت سالگرد ارتحال امام راحل امروز، 13 خرداد در سالن جلسات جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان امروز، 13 خرداد در نشست «امام خمینی، وحدت، عدالت و آزادی» ویژه جهادگران جهاددانشگاهی کردستان با تسلیت سی‌و‌ششمین سالگرد ملکوتی امام راحل با تأکید بر اینکه در حال حاضر با فقر پژوهشی در مورد اندیشه‌های امام راحل مواجه هستیم، گفت: باید در پژوهشکده‌ها و اندیشکده‌های کشور در این زمینه پژوهش‌های گسترده‌تری انجام شود.

وی افزود: جوانان و نوجوانان امروزی درک درستی از عقبه‌های نظام ندارند و در محاسبات دشمن دچار خطای ادراکی شده‌اند لذا باید با تبیین سیره و اندیشه‌های امام خمینی(ره) حقایق را برای آنان روشنگری کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: امام خمینی(ره) یک انسان جامع‌الشرایط بود یعنی هم یک فقیه، سیاستمدار، فیلسوف، شاعر و نویسنده بود و در تمام اعصار و امور خبره بود.  

وی با اعلام اینکه امام از ۱۵ سالگی نماز شب را ترک نکرد، افزود: امام راحل زاهد شب و شیر روز بود و اگر با تمام توان فریاد  اینکه «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» می کشید به واسطه ایمان، زهد و راز و نیاز در دل شب ایشان بود. امروز که این بیدار باش جهانی را شاهد هستیم به برکت هدایت‌های پیامبر گونه امام(ره) بوده است.

حجت‌الاسلام سادات با اعلام اینکه امام خیمنی هیچگاه وقت خود را  برای امور غیر مهم اختصاص نمی داد، اظهار کرد: امام خمینی(ره) از ثانیه به ثانیه عمر با برکت خود بهره‌ می‌گرفت و استفاده می‌کرد.

وی یکی از کارکردهای عدالت نشان دادن آن در زندگی مسئولان بوده است، افزود: حضرت امام راحل(ره) می فرمودند که من باید زندگی خود را شبیه فقیرترین افراد جامعه کنم تا فقرا از فقر خود دچار وحشت نشوند و همواره به ساده‌زیستی و دوری از دنیا و امورات دنیایی تأکید داشتند و بعد از مرگ مال اندک خود را نیز وقف فقرا کرد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان تأکید کرد: تأسیس نهادهایی همچون جهاد سازندگی، بسیج مستضعفان، سپاه و ... نشان از تلاش امام برای رفع فقر و دغدغه ایشان برای فقرا دارد.

وی افزود: امام خمینی(ره)، آزادی در چارچوب شارع مقدس اسلام را قبول داشت و از آزادی بی‌حد و مرز غرب پرهیز می‌کرد و خطوط قرمزهایی را همواره برای آزادی قائل بودند.

انتهای پیام