صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۶۵۰۵
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸

با هدف تقویت مرکز دایرةالمعارف دفاعی ـ امنیتی انقلاب اسلامی، تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و بنیاد دایرةالمعارف جهان اسلام امضا شد.

به گزارش ایکنا، امروز سه شنبه 13 خرداد در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهيد سپهبد پاسدار حاج قاسم سليمانی با حضور سرلشکر دکتر سید یحیی صفوی، رئیس پژوهشگاه  و دکتر غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد دایرةالمعارف جهان اسلام و جمعی از پژوهشگران برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان این دو مجموعه به امضا طرفین رسید.
 
این تفاهم‌نامه که با هدف تقویت «مرکز دایرةالمعارف دفاعی-امنیتی انقلاب اسلامی» پژوهشگاه منعقد گردید، بر توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و مرجع‌سازی تولیدهای دایرة‌المعارفی در حوزه دفاعی و امنیتی انقلاب اسلامی تأکید دارد.
 
بر اساس این تفاهم‌نامه، دو طرف ضمن بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و تجربیات متقابل، در زمینه برگزاری نشست‌های تخصصی، تدوین آثار علمی، اجرای پروژه‌های مشترک و توسعه مطالعات راهبردی در حوزه‌های مرتبط با دفاع و امنیت انقلاب اسلامی همکاری خواهند کرد.
 
سرلشکر صفوی با تقدیر از رویکرد علمی بنیاد، این تفاهم‌نامه را زمینه‌ساز ارتقای بیشتر مرکز دایرةالمعارف دفاعی ـ امنیتی دانست.
 
همچنین حدادعادل ابراز امیدواری کرد که این همکاری سبب تولید مستندات علمی و مرجع ارزشمند برای نسل امروز و آینده انقلاب اسلامی شود.
 
این تفاهم‌نامه گامی راهبردی در جهت گسترش تعاملات علمی و تقویت مطالعات بنیادین در موضوع دفاع و امنیت انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.
 
انتهای پیام