صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۶۹۶۳
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱

همزمان با دهه امامت و ولایت، پرچم بزرگ غدیر طی مراسمی در پارک شیرین کرمانشاه اهتزاز می‌یابد این مراسم درکنار اجرای دیگر مراسم‌های مردمی از نخستین ویژه برنامه‌های بزرگداشت دهه نورانی امامت و ولایت در استان است.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، همزمان با دهه امامت و ولایت، پرچم بزرگ غدیر طی مراسمی در پارک شیرین کرمانشاه اهتزاز می‌یابد. این آیین عصر امروز، ۱۷ خردادماه از ساعت ۱۷ برگزار خواهد شد.

مراسم اهتزاز پرچم غدیر با شعار «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» به همت بنیاد بین‌المللی غدیر، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری و حوزه شش امام جعفر صادق(ع) سپاه نبی اکرم(ص) برگزار خواهد شد.

این مراسم طی چند سال گذشته به نمادی از شور اجتماعی و پیوند با آموزه‌های ولایت تبدیل شده است و امسال نیز در کرمانشاه با مشارکت نهاد‌های مختلف مردمی و فرهنگی برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود؛ مراسم اهتزاز پرچم غدیر در کرمانشاه درکنار اجرای دیگر مراسم‌های مردمی این دهه از نخستین ویژه برنامه‌های بزرگداشت دهه نورانی امامت و ولایت در استان است.

انتهای پیام