صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۷۶۶۷
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
نماینده ولی فقیه در سمنان تأکید کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی خواستار استفاده از ظرفیت هنرمندان و تشکل‌های فعال در عرصه فرهنگ و هنر در برگزاری کنگره سه‌ هزار شهید سمنان شد و گفت: اجرای نمایش‌های میدانی و تصویرسازی وقایع هشت‌ سال دفاع مقدس، نقش مهمی در جذب اقشار مختلف مردم به برنامه‌های کنگره شهدا دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در سمنان، 20 خردادماه در جلسه ستاد برگزاری کنگره شهدای روحانی استان با بیان روایتی از امیرالمؤمنین علی(ع) گفت: حضرت می‌فرماید شهادت، بالاترین مرگ‌هاست و نزد من هزار ضربه شمشیر از مرگ در بستر گواراتر است. 

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به‌ویژه سه‌ هزار شهید استان سمنان اظهار کرد: امیدواریم زندگی ما به شهادت ختم شود، چراکه به فرموده مقام معظم رهبری مرگ در بستر، خسارت است. 

رئیس شورای سیاستگذاری کنگره سه‌ هزار شهید سمنان با یادآوری فضای سراسر معنویت جبهه‌های حق علیه باطل به اهمیت برگزاری باشکوه بخش‌های مختلف این کنگره اشاره کرد و افزود: هدف از برگزاری این برنامه‌ها انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به اقشار مختلف مردم است. 

امام جمعه سمنان استفاده از ظرفیت بسیج طلاب و دیگر گروه‌های مسئول را الزامی دانست و گفت: تقسیم وظایف و مسئولیت‌ها، نقش مهمی در برگزاری مطلوب این کنگره دارد. 

رئیس شورای سیاستگذاری کنگره سه‌ هزار شهید استان خواستار استفاده از ظرفیت هنرمندان و تشکل‌های فعال در عرصه فرهنگ و هنر در برگزاری این کنگره شد و گفت: اجرای نمایش‌های میدانی و تصویرسازی وقایع هشت‌ سال دفاع مقدس، نقش مهمی در جذب اقشار مختلف مردم به برنامه‌های کنگره شهدا دارد. 

وی با بیان اینکه در کنار معرفی شهدای روحانی در خصوص معرفی علما و روحانیت استان نیز برنامه‌ریزی شود؛ معرفی آثار، دستاوردها و پژوهش‌های روحانیت استان در جریان برگزاری این رویداد را دارای اهمیت برشمرد و گفت: تقدیر از پیشکسوتان این عرصه در دستور کار مسئولان امر قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در سمنان با تأکید بر استفاده مطلوب از فضای مجازی و رسانه‌ها یادآور شد: دشمنان تلاش می‌کنند از هر فرصتی برای تضعیف باورهای دینی و اسلامی مردم استفاده کنند، بنابراین در مواجهه با توطئه‌های دشمن باید هوشمندانه عمل کنیم. 

در این جلسه حجت‌الاسلام قدرتی، فاطمی‌نیا، شاهچراغی، صمیمی، سادین، همتی، حکمتی‌نیک، علیزاده، خرمیان، نجم و جمشیدی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام