صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۷۸۸۲
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، با گرامیداشت عید سعید غدیر، از برگزاری برنامه‌های متعدد و متنوع با هدف تقویت فرهنگ اسلامی و ترویج ارزش‌های معنوی در مدارس و مراکز آموزشی از جمله، برگزاری جشن‌های ویژه عید غدیر و برپایی موکب خیابانی توسط دانش‌آموزان، خبر داد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمد صادق‌زاده، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، امروز، 21 خردادماه، در جمع خبرنگاران، با گرامیداشت عید غدیر، از برگزاری برنامه‌های متعدد و متنوع با هدف تقویت فرهنگ اسلامی و ترویج ارزش‌های معنوی در مدارس و مراکز آموزشی از جمله، برگزاری جشن‌های ویژه عید غدیر و برپایی موکب خیابانی توسط دانش‌آموزان، خبر داد.

وی با یادآوری اینکه عید غدیر خم، یادآور رویدادی مهم در تاریخ اسلام و شیعیان است، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما در آموزش و پرورش این است که عید غدیر را با شکوه هر چه بیشتر در مدارس برگزار کنیم و برای تبیین این رویداد مهم برنامه‌های مختلفی را برای این ایام طراحی کرده‌ایم.

صادق‌زاده با بیان این که رویداد غدیر خم، نه تنها یک رویداد تاریخی، بلکه نمادی از ولایت، امامت و رهبری الهی برای مسلمانان است، اظهار کرد: به همین مناسبت از عید قربان تا غدیر ویژه برنامه‌هایی پیش بینی شده است. موکب‌های خیابانی غدیر به منظور ایجاد فضای معنوی و خدمت‌رسانی به عموم دایر خواهد بود که ۵۰ موکب خیابانی به محوریت مراکز دارالقرآن در سطح استان راه‌اندازی می‌شود. این موکب‌ها به ارائه خدمات فرهنگی، مذهبی و اجتماعی خواهند پرداخت.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با اشاره به جشن‌های ویژه غدیر گفت: ۵۰ جشن بزرگ ویژه عید غدیر با محوریت کانون‌های فرهنگی تربیتی در مدارس و مراکز آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. این جشن‌ها با حضور دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها به ترویج مفاهیم عید غدیر و ولایت خواهند پرداخت.

وی از برگزاری مسابقه و دوره ضمن خدمت خطبه غدیر خبر داد و افزود: برای عموم همکاران فرهنگی استان، یک دوره ضمن خدمت با محوریت خطبه غدیر و مفاهیم عمیق آن برگزار می‌شود. این دوره به تقویت دانش و آگاهی فرهنگی معلمان کمک خواهد کرد.

صادق‌زاده به پویش عکاسی «من غدیری‌ام» اشاره کرد و گفت: به منظور تشویق مشارکت اجتماعی و فرهنگی، پویش عکاسی «من غدیری‌ام» به راه خواهد افتاد. این پویش، فرصتی برای اعضای جامعه آموزشی فراهم می‌آورد تا حس وحدت و عشق به اهل بیت (ع) را با عکاسی از لحظات شادی‌بخش عید غدیر به اشتراک بگذارند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی همچنین از برگزاری مسابقه «ترنم غدیر» خبر داد و افزود: این مسابقه با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود و دانش‌آموزان می‌توانند با ارسال آثار خود به این مسابقه، در ترویج فرهنگ عید غدیر نقش‌آفرینی کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای اطلاع‌رسانی و آگاهی بیشتر تقویم ویژه‌ای تحت عنوان «روزشمار عید غدیر» طراحی شده است که از عید قربان این برنامه‌ها اعم از سخنرانی‌ها، نمایشگاه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی اجرا شده و این روزشمار به عنوان منبعی برای تمامی مدارس و مراکز آموزشی ابلاغ شده است.

وی هدف اصلی اجرای این برنامه‌ها را تقویت انسجام فرهنگی و دینی میان دانش‌آموزان و معلمان، تشویق به همکاری‌های فرهنگی و اجتماعی و ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مبانی اخلاقی دانست.

صادق‌زاده در پایان افزود: با همت تمامی همکاران، امیدواریم عید غدیر به یادماندنی و با معنویت خاصی در استان جشن گرفته شود و این ایام را به فرصتی برای آموزش و ترویج فرهنگ ولایتمداری تبدیل کنیم و از تمامی خانواده‌ها و اعضای جامعه آموزشی نیز دعوت می‌شود تا با حضور فعال در این برنامه‌ها، جلوه‌ای زیبا از عید غدیر و عشق به اهل بیت (ع) را به نمایش بگذارند.

انتهای پیام