صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۸۱۶۸
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱

دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای ضمن عرض تسلیت، از تمامی فعالان رسانه‌ای و کاربران فضای مجازی خواست از پرداختن به موضوعاتی که موجب تشویش اذهان عمومی و مخدوش شدن امنیت روانی جامعه می‌شود، خودداری کنند.

به گزارش ایکنا، دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای ضمن عرض تسلیت، از تمامی فعالان رسانه‌ای و کاربران فضای مجازی خواست از پرداختن به موضوعاتی که موجب تشویش اذهان عمومی و مخدوش شدن امنیت روانی جامعه می‌شود، خودداری کنند.

در این اطلاعیه تصریح شده است: با افرادی که با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب در فضای مجازی اقدام به برهم زدن آرامش عمومی و امنیت روانی جامعه می‌کنند، بر اساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

دادستانی کل کشور در این بیانیه، خطاب به تمامی کاربران، فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی، نکاتی را متذکر شده و تأکید کرده است: انتشار مطالب و محتوایی که فضای روانی جامعه را دچار التهاب می‌کند، به‌ویژه در شرایط حساس کنونی، اقدامی غیرقانونی و خلاف مصالح عمومی کشور است و دستگاه قضایی با جدیت و مطابق ضوابط قانونی با این موارد برخورد خواهد کرد.

مرکز رسانه‌ای قوه قضاییه نیز با اشاره به بازتاب‌های گسترده شنیده شدن صدای انفجار در تهران، اعلام کرد: دادستانی کل کشور در واکنش به برخی فضاسازی‌های نادرست در فضای مجازی، بیانیه‌ای منتشر کرده و از همه فعالان رسانه‌ای و کاربران خواسته است به‌طور جد از انتشار مطالب بی‌پایه و اخلال‌گر در آرامش روانی جامعه پرهیز کنند.

همچنین تأکید شده که هرگونه فعالیت رسانه‌ای یا مجازی که منجر به تشویش افکار عمومی شود، در چارچوب قانون پیگیری و با آن برخورد خواهد شد.

انتهای پیام