صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۸۷۱۲
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
فردا

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به اینکه در حملات رژیم صهیونیستی علاوه بر مردم عادی تعدادی از همکاران در سپاه پاسداران در شهرستان‌های خرم‌آباد و بروجرد نیز به شهادت رسیدند، گفت: تشییع پیکر «شهدای ولایت» فردا، ۲۶ خردادماه از میدان ۲۲ بهمن تا مصلای الغدیر خرم آباد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، سردار نعمت‌الله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، ضمن تسلیت شهادت بخشی از مردم و رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی، گفت: امیدواریم مجموعه نیروهای مسلح با اقتدار تمام در برابر آن چیزی که در دو روز گذشته در کشور اتفاق افتاد بتوانند درسی به این رژیم کودک کش بدهند که نابودی رژیم رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه به دنبال حملات ددمنشانه رژیم اشغالگر تعدادی از هموطنان مردمی و تعدادی از نیروهای امنیتی و دفاعی و نظامی ما به شهادت رسیدند، ادامه داد: آن چیزی که مردم ما باید دنبال کنند برگزاری برنامه گرامیداشت و پاسداشت و تشییعِ بزرگی برای این شهدای عزیز است که در سطح استان اتفاق خواهد افتاد.

باقری با اشاره به اینکه در حملات رژیم صهیونیستی علاوه بر مردم عادی تعدادی از همکاران در سپاه پاسداران در شهرستان‌های خرم‌آباد و بروجرد نیز به شهادت رسیدند، تصریح کرد: تشییع پیکر این شهدا «شهدای ولایت» روز دوشنبه 26 خرداد ماه، ساعت 8 صبح در شهرستان خرم‌آباد از میدان 22 بهمن تا مصلای الغدیر برگزار خواهد شد و همچنین در شهرستان بروجرد نیز این مراسم ساعت 8 صبح تفاق خواهد افتاد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اینکه مردم ما همواره در سختی‌ها پشتوانه نظام، انقلاب و ولایت بوده و هستند، ادامه داد: ما تجربه فراموش نشدنی از دوران دفاع مقدس را داریم که مردم چه شرو و حالی در آن زمان نشان دادند و امروز نیز در طول 48 ساعت گذشته از مردم چیزی جز وحدت، همدلی، حمایت، پای کار بودن و در یک صف واحد ایستادن در برابر دشمنان انقلاب اسلامی ندیدیم،

وی تأکید کرد: روز گذشته در عید غدیر خم شاهد حضور میلیونی مردم در سراسر کشور در مراسمات عید ولایت بودیم و امیدواریم فردا هم با حضور همه مردم زن و مرد، بزرگ و کوچک و پیر و جوان در تشییع شهدا، به دشمن نشان دهند که راهبردی که دشمن دنبال می‌کند، یعنی تجزیه ایران اسلامی و ایجاد دو قطبی در جامعه اسلامی و مردم و مسئولان اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد، و مردم با حضور خود در این صحنه این را به دشمن نشان خواهند داد.

باقری اظهار کرد: حضور مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای ولایت نوعی دلگرمی به نیروهای مسلح است که بدانند ما مردم همه جانبه در صحنه هستیم، آنها به مأموریت خود در از بین بردن این رژیم اشغالگر و کودک‌کش و دشمنان این نظام و انقلاب بپردازند چراکه این مردم در حمایت از پشتیبانی از نیروهای مسلح و ولایت و جمهوری اسلامی پای کار هستند.

انتهای پیام