صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۸۸۷۴
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱
استاد حوزه‌های علمیه بیرجند:

استاد حوزه‌های علمیه بیرجند گفت: جریان حق و باطل در تاریخ استمرار دارد و امروز زمان ایستادگی در برابر ظلم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین یوسفی، استاد حوزه‌های علمیه بیرجند در گفت و گو با ایکنا از خراسان جنوبی، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی، این اتفاقات را امتداد تاریخی نزاع حق و باطل دانست و اظهار کرد: این جریان از زمان فرزندان حضرت آدم آغاز شده و در تمام تاریخ تا امروز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ما امروز در دوران غیبت امام زمان(عج) قرار داریم، ادامه داد: اعتقاد شیعه این است که امام دوازدهم زنده، غایب و منتظر امر الهی برای ظهور است؛ موضوعی که بارها پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) به آن اشاره کرده‌اند.

یوسفی گفت: در کنار جریان انتظار، همواره جریانی از ابتذال و انحراف نیز وجود دارد که هدفش نابودی حق است، اما جریان انتظار در مسیر عدالت و حقیقت حرکت می‌کند.

وی با استناد به آیه‌ای از سوره مائده گفت: خداوند در اواخر عمر پیامبر اسلام، خطاب به مؤمنان می‌فرماید «هر که از دین برگردد، خداوند قومی را خواهد آورد که هم او آنان را دوست دارد و هم آنان خدا را دوست دارند، در برابر کافران سخت‌گیر و در میان خود مهربان‌اند، در راه خدا جهاد می‌کنند و از سرزنش هیچ ملامت‌گری نمی‌هراسند».

وی این توصیف را با رزمندگان اسلام امروز تطبیق داد و گفت: امروزه نیز این مصداق را می‌توان در میان جهادگران و مدافعان حرم دید که با صلابت و ایمان، در برابر دشمنان ایستاده‌اند. استاد حوزه‌های علمیه بیرجند اظهارکرد: حملات کوبنده جمهوری اسلامی به مواضع رژیم صهیونیستی، نمونه‌ای از این روحیه جهادی است که امتداد همان ایمان و توکل یاران پیامبر در بدر و احد است.

وی تأکید کرد: در بیانات رهبر معظم انقلاب نیز بارها به این نکته اشاره شده که مؤمنان در سخت‌ترین شرایط، از «رزق لایُحتَسَب» یعنی یاری‌های غیرمنتظره الهی بهره‌مند می‌شوند.

یوسفی با بیان اینکه ایستادگی در برابر ظلم، شرط دریافت رحمت الهی است، گفت: امروز امت اسلامی باید بداند که مقابله با ظلم، راهی است برای نزدیکی به وعده ظهور و مصداقی از انتظار واقعی.

انتهای پیام