صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۹۷۷۳
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۰
امیرحسین شفیعی تأکید کرد

دبیر پیشین جشنواره تئاتر «سردار آسمانی» ضمن تاکید بر این مهم که امروز بیش از هر زمانی لزوم آگاهی‌بخشی به نسل جوان در برابر خائنان وطن ضرورت دارد تصریح کرد: واژه جنگ نظامی در کلام بزرگ است اما خنثی کردن توطئه‌های دشمن در مسیر فریفتن نسل جوان با انواع مکر و حیله‌های رسانه‌ای، تعهد بزرگ اهالی فرهنگ، هنر و رسانه به عنوان سربازان جبهه نرم به شمار می‌رود.

امیرحسین شفیعی؛ کارگردان، بازیگر و دبیر پیشین جشنواره تئاتر «سردار آسمانی» در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به آنکه ملت ایران مردمانی غیور، مقاوم و در عین حال نجیب، شریف و دوست‌داشتنی هستند که با وجود برخی از اختلاف‌نظرهایی که گاه ممکن است درون یک خانواده بر سر مسائل مختلف اقتصادی، فرهنگی یا سیاسی به وجود آید در یک کلمه و آن هم ایستادن در برابر دشمن متجاوزی که گوشه‌چشمی به خاک پاک این سرزمین داشته یکدل و یک‌صدا هستند، اظهار کرد: هرگاه متخاصمی قصد تعرض به خاک این کشور را داشته، ایرانیان با هر نگاه و طبقه فکری مانند یک خانواده اختلافات را کنار گذاشته و شاهد اوج «وفاق ملی» به عنوان بخش مهمی از هویت فرهنگی مردمان این سرزمین بوده‌؛ در نهایت دشمن را با خفت و خواری از سرزمین دور کرده‌اند.

بازیگر نمایش «سرباز» ادامه داد: گواه این مدعا کارنامه درخشان حماسه هشت سال دفاع مقدس و در ادامه شهدای مدافع حرم در طول تاریخ 45 ساله انقلاب اسلامی است.

نقشه شوم دشمن؛ ایجاد فاصله بین فرزندان و والدین

دبیر  اجرایی پیشین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با اشاره به آنکه امروز نیز با وجود برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی که باز هم درون این خانواده بزرگ نزدیک به 90 میلیون نفری ایرانیان ممکن است وجود داشته باشد؛ اما هیچ یک از مردمان شریف و نجیب این سرزمین محکومیت عمل ددمنشانه رژیم صهیونیستی را منکر نشده‌اند، اظهار کرد: همه یکدل و متحد پشت سر مقتدای اصلی خود، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایستاده و دلگرم به نیروهای نظامی و انتظامی مسلح کشورمان هستند. در نهایت همه ما آنچه را خواهیم کرد که فرموده حضرت آیت‌الله خامنه‌ای باشد.

کارگردان نمایش «دریادلان» با بیان آنکه شاید صورت جنگ به شکل فیزیکی برای ما نمای بیشتری داشته باشد؛ اما امروز مهمترین جنگ دشمنان با هویت، حریت، صلابت ایرانیان و این سرزمین، جنگ رسانه‌ای است که از طریق شبکه‌های مجازی، ماهواره‌ها و تبلیغات دستگاه‌های عظیم رسانه‌ای صهیونیستی و آمریکایی شاهد آن هستیم تصریح کرد: کتمان کردن حقیقت و ارائه توهمات پوشالی برای به انحراف کشاندن ذهن نوجوانان و جوانان؛ گام برداشتن در مسیر ایجاد فاصله و تفرقه میان فرزندان با والدین در محیط‌های خانواده، همه بخشی از جنگ نرم دشمن است. اگر در مقام والد (پدر و مادر) در مسیر هدایت صحیح افکار فرزندانمان برای آشنایی با «سواد فضای مجازی» و «سواد رسانه‌ای» درست اقدام نکنیم، آن زمان است که این دشمن نامرئی بدل به دشمنی سخت‌تر از دشمن خبیثی می‌شود که با سلاح به خاک این سرزمین یورش می‌آورد.

درخواست از نسل جوان برای شناخت خائنان وطن‌فروش

شفیعی در فصلی دیگر از سخنان خود با اشاره مستقیم به نسل نوجوان و جوان کشورمان گفت: از آینده‌سازان این سرزمین خواهشی دارم که چندان دلداده فضای مجازی نباشند. از آن مهمتر اخبار این فضا را به عنوان اخبار اصلی قبول نکنند و به آن اعتماد نداشته باشن؛ چراکه بیشترین صدمه‌ها و لطمه‌هایی که به هر سرزمینی که اتحاد حرف اول و آخر آن را در طول تاریخ زده، از جمله در کشور نازنینمان از سوی خائنان وطن‌فروش بوده است.

تهیه‌کننده نمایش «حساب پرداخت نمی‌شه» ادامه داد: طی همین یک هفته اخیر، در پس یورش رژیم غاصب صهیونیستی شاهد بودیم که بخش مهمی از زمینه‌سازی برای حمله این رژیم با وجود همه شکست‌ها و دست کوتاهش در صدمه زدن به کشورمان، از طریق همین خائنان، وطن‌فروشان و عوامل دستگاه‌های اطلاعاتی رژیم غاص صهیونی جلوه می‌کند. اینجاست که هوشیاری نوجوانان، جوانان و آینده‌سازان کشورمان حرف اول و آخر را برای تحقیر و شکست دشمنان در این میان می‌زند.

باز کردن مشت دروغ‌گویان توسط سربازان جنگ نرم

دبیر پیشین جشنواره ملی تئاتر خیابانی «سردار آسمانی» در فصل دیگر از سخنان خود به نقش والا و برجسته جامعه هنری، اصحاب رسانه، تولیدات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در این روزها اشاره کرد و یادآور شد: تبیین توفیق‌های ایرانیان در تمامی عرصه‌ها از دستاوردهای دانشمندان هسته‌ای تا تجلیل و معرفی نخبگان، ورزشکاران، هنرمندان کشورمان و روایت دقیق و عمیق قدرت ملی ایران در دو بعد ملی و بین‌المللی در فضای روشنگری رسانه‌ها برای تحقق «روایت اول» به عنوان اصلی از بیانیه گام دوم انقلاب حضرت آقا و روایت اخبار صحیح و دقیق اهمیت صدچندانی پیدا کرده است.

این کارگردان و بازیگر تئاتر با اشاره به آنکه بازنمایی مشت دروغ‌گویان از دیگر اولویت‌های سربازان جبهه‌های نرم فعالیت رسانه‌ای و فرهنگی است، اظهار کرد: تحقق این موارد با دستان پُرتوان خانواده بزرگ فرهنگ، هنر و رسانه شدنی خواهد بود و جدیت این افراد بر انجام این مهم، این روزها بیش از هر زمانی مورد نیاز تمامیت جامعه است.

وعده الهی و قرآنی بر نصرت مسلمانان

شفیعی با اشاره به آنکه در قالب این گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن به آیاتی از کلام‌الله مجید اشاره می کنم که خداوند در این کتاب که آن را به عنوان امانتی بزرگ در سینه پیامبر ختمی مرتبت(ص) به عنوان میراثِ گران‌سنگِ مسلمانان به ودیعه نهاده؛ بارها وعده پیروزی به مومنان داده است تصریح کرد: درست همانگونه که حضرت موسی(ع) و یارانش از یوغ مستبدی چون فرعون نجات یافتند؛ مردمان ایران زمین و تمامی مسلمانان نیز بی‌تردید با توکل به خداوند، عنایات ائمه اطهار(ع) و آموزه‌های نبی مکرم(ص) اسلام، در کنار هدایت داهیانه رهبر معظم انقلاب دشمن زبون و غاصب را شکست خواهند داد.

مدیر دفتر تئاتر استان تهران در پایان گفت: در پس این شکست خفت‌بار؛ اینبار نه تنها رژیم صهیونیستی که هم‌پیمانان اروپایی و آمریکایی آنها نیز سر تعظیم در برابر توانایی ملت ایران فرود خواهند آورد.

به گزارش ایکنا، بامداد روز جمعه؛ ۲۳ خرداد در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

همزمان با این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

انتهای پیام