صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۰۳۶
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱
وحدت، رمز پیروزی ایران مقتدر/ ۳۰

عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: «حیوان» نمادی از قدرت فاسده و تجاوزگر است که در تاریخ اسلام و در عصر معاصر به شکل صهیونیسم و سلطه بین‌المللی ظهور کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا کریمی‌والا، عضو هیئت علمی دانشگاه قم در پاسخ به اینکه جنگ یهودیان با انقلاب اسلامی است یا اسلام، اظهار کرد: حوادث امروز گواه پیروزی نهایی سپاه اسلام خواهد بود و جنگ امروز یادآور اتفاقاتی است که در صدر اسلام رخ داد، همچنین یادآور یک سری رویدادها از طرف قوم یهود که قبلاً بنی‌اسرائیل نامیده می‌شدند، است. این قوم در تقابل با جبهه حق که علمدارانش پیامبران و اولیای الهی بودند، به وقوع پیوست. 

وی تصریح کرد: در قرآن کریم آیات متعددی درباره این قوم و نقشه‌های آنان آمده است؛ یهودیان همواره در تلاش برای از بین بردن شعله‌ها و نورافشانی‌های جبهه حق بودند، چرا که هدف آن‌ها جلوگیری از استیلای ولایت الهی بود و در زمان پیامبر اکرم(ص)، این گروه توطئه‌های بسیاری برای ایجاد جنگ‌های گوناگون انجام دادند که در نهایت، پیامبر اکرم(ص) شر آنان را کوتاه کرد و آن‌ها را از مسیر صراط مستقیم دور نمود، اما پس از رحلت پیامبر اسلام(ص)، این قوم دوباره ظاهر شدند و در صحنه فعالیت‌هایی انجام دادند و نقش‌های مهمی ایفا کردند. 


بیشتر بخوانید:

کریمی‌والا ادامه داد: درنهایت، نفاق و توطئه‌های این قوم به ظاهر توانست علم ولایت را خاموش کنند اما درواقع هدف اصلی خود را نتوانستند به‌طور کامل محقق کنند و این امر تنها یک عرصه امتحان برای مردم بود. ۲۵ سال، امیرالمؤمنین(ع) خانه‌نشین بودند که در همین ۲۵ سال و دوران خلفای بعدی شاهد رخنه یهودیان برای به دست گرفتن ارکان قدرت بودیم، به طورمثال شخصی به نام کعب احبار یهودی که از بزرگان و دانشمندان یهود بود، به ظاهر اسلام آورد و با اندیشه‌های یهودی‌گرایانه خود، سعی کرد اسلام را تفسیر کند.

وی افزود: پس از احبار یهودی نیز شاگردان و همراهانش مانند وهب بن منبه و دیگران با وارد کردن اسرائیلیات و احادیث ساخته و پرداخته ذهن یهودی‌گرایانه خود، تلاش کردند اسلام را منحرف کنند، البته ائمه اطهار(ع) در مقابل این توطئه‌ها قد علم کردند و این گروه در پشت صحنه تلاش می‌کردند تا اسلام را از بین ببرند و به ائمه(ع) آسیب وارد کنند، همچنین در این تلاش‌ها، شاهدیم که با دست پلید برخی از مسلمان‌نماها توانستند امام علی(ع) را به شهادت برسانند و نتایج این اقدامات پلیدانه غیبت آخرین ذخیره الهی، حضرت ولیعصر(عج) بود. 

کریمی‌والا در پاسخ به اینکه هدف صهیونیسم از حمله اخیر به جمهوری اسلامی چه بود، گفت: یهودیانی که دیروز به اسلام و مسلمین صدمه زدند، امروز در این چندصد سال اخیر، در صهیونیست‌ها بروز پیدا کرده است و این گروه با ساختن نظامی جدید پس از جنگ جهانی اول و دوم، نقش برجسته‌ای در جهان ایفا کردند، اگر دقیق‌تر نگاه کنیم، آتشی که در این دو جنگ به پا شد، منشأ همین صهیونیست‌ها بود، چرا که نتیجه این جنگ‌ها سیطره بر کل جهان بود و خیالشان تا قبل از انقلاب اسلامی  راحت بود، اما ندایی که توسط امام(ره) و شهدایی که جان خود را فدای این حرکت کردند، بلند شد باعث شکست این «حیوان» شد.

وی یادآور شد: «حیوان» نمادی از قدرت فاسده و تجاوزگر است که در تاریخ اسلام و در عصر معاصر به شکل صهیونیسم و سلطه بین‌المللی ظهور کرده است و این قدرت در تلاش است تا با تمام ابزارهای خود، جبهه حق را از بین ببرد، اما امروز شاهدیم که در عرض ۱۲ ساعت، تجاوز آنان با شکست مواجه شد و انشاءالله به سمت اضمحلال و نابودی در حرکت است.

گفت‌وگو از حانیه‌سادات حسینی‌کیا

انتهای پیام