صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۴۴۴
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸

دانشگاهیان کشور اعم از اساتید و کارشناسان می‌توانند با شرکت در پویش «جریان ایران»، جریان مؤثری از تولید محتوای صوتی و تصویری در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کنند.

به گزارش ایکنا، در شرایط حساس کنونی که کشور عزیزمان مورد تجاوز رژیم کودک‌کش صهیونیستی قرار گرفته، از همه دانشگاهیان اعم از اساتید و کارشناسان دعوت می‌شود تا با شرکت در پویش «جریان ایران»، جریان مؤثری از تولید محتوای صوتی و تصویری در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کنند.

قالب تولید، انتشار و ارسال آثار باید به صورت، پادکست یا هر نوع فایل صوتی تا ۱۰ دقیقه، ویدئو ۳۰۰ ثانیه‌ای و یا متن و روایت شخصی، ادبی یا هر متن تولیدی در فضای مجازی همچون اینستاگرام، توییتر، تلگرام، بله، ایتا و عکس از لحظات پایداری و همبستگی ایران باشد.

دانشگاهیان می‌توانند محتوای تولید شده خود را با هشتگ‌های #جریان_ایران و #به_نام_ایران در شبکه‌های اجتماعی به طور دلخواه منتشر کرده و همچنین، آثار تولیدی خود را به آدرس jarayanfestival@gmail.com ارسال کنند.

یادآور می‌شود، آثار برگزیده به عنوان برترین‌های بخش ویژه در رویداد پایانی جشنواره ملی جریان، مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

 
انتهای پیام