صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۵۳۴
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷

یک فعال قرآنی گفت: یاری خداوند متناسب با سطح ایمان و توکل بندگان و این بدان معناست که اگر به خداوند ایمان و اطمینان داشته باشیم، نصرت الهی قطعی است.

حجت‌الاسلام رضا عمادی، فعال قرآنی در گفت‌و‌گو با ایکنا از خراسان رضوی اظهار کرد: یاری خداوند متناسب با سطح ایمان و توکل بندگان و این بدان معناست که اگر به خداوند ایمان و اطمینان داشته باشیم، نصرت الهی قطعی است و آیه «و ان لو استقامو علی‌الطریقه لاسقیناهم مائ غدقا» تجلی پیدا می‌کند. مهم آن است که چه قدر به خداوند اطمینان داشته باشیم و تا چه اندازه صبر پیشه کنیم، همان‌طور که خداوند در قرآن می‌فرماید:  «و من یتوکل علی الله فهو حسبه؛ هر کسی که به خدا توکل کند، خداوند او را کفایت می‌کند».

این فعال قرآنی با اشاره به نقش توکل در جنگ بدر از جنگ‌های مهم تاریخ اسلام، تصریح کرد: وقتی به تاریخ اسلام مراجعه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که در جنگ بدر که از مهم‌ترین وقایع در تاریخ اسلام بوده است، تعداد مسلمانان 313 نفر و تعداد کل کفار 900 نفر بوده است که با تکیه بر اصل توکل، پیامبر و مسلمانان با یاری خداوند با وجود تعداد کم موفق به پیروزی در جنگ شدند و در قرآن کریم نیز صراحتا آمده است: «ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم؛ اگر خدا را یاری نمایید به این معنا که در تمام امور خدا را در نظر بگیرید، خدا شما را یاری می‌کند و قدم‌هایتان را محکم می‌سازد».

وی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند به حفظ وحدت هستیم و نباید تحت تأثیر تبلیغات شبکه‌های ضد‌انقلاب و معاند قرار بگیریم چون اکنون با جنگ رسانه‌ای نیز مواجه هستیم.

انتهای پیام