صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۰۷۲۱
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۵
رئیس اداره قرآن آموزش و پرورش خراسان رضوی:

سیدمحمد اسماعیل اصغرزاده گفت: طبق آماری که از سال گذشته وجود دارد، بیش‌ترین استقبال دانش‌آموزان در تابستان از کلاس‌های قرآنی بوده است و دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان همیشه انگیزه‌های مثبت و خوبی را برای حضور در این کلاس‌ها داشته‌اند.

سیدمحمد اسماعیل اصغرزاده، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: مراکز دار‌القرآن به عنوان پایگاه‌های برگزاری اوقات فراغت در فصل تابستان، وظیفه برگزاری کلاس‌های تخصصی در حوزه آموزش‌های قرآنی را بر عهده دارند و در مجموع، در سراسر استان، 77 مرکز دار‌القرآن مشغول به فعالیت هستند که برخی از این مراکز، به دلیل فعالیت‌های گسترده در برخی از مدارس، پایگاه‌هایی را برای تشکیل مراکز قرآنی در نظر گرفته‌اند

وی با اشاره به تاثیر شرایط ویژه جنگی حاکم در کشور، بر فعالیت مراکز قرآنی، ادامه داد: با توجه به شرایط مذکور مراکز برگزاری کلاس‌های تابستانی با توجه به کسب تکلیفی که از ستاد بحران هر شهرستان خواهند داشت، اقدام به تشکیل کلاس‌های تابستانی به صورت حضوری دارند، در غیر این صورت با توجه به شرایط موجود و عدم امکان برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری، قطعا کلاس‌ها به صورت غیر‌حضوری تشکیل خواهد شد.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان این که در حال حاضر ثبت‌نام‌ها انجام شده است و از هفته دوم تیرماه فعالیت کلاس‌ها آغاز خواهد شد، تصریح کرد: در حوزه فعال شدن هیئت‌های دانش‌آموزی نیز باید گفت که این هیئت‌ها یک تشکل دانش‌آموزی هستند که مدارس فعالیت این هیئت‌ها را پیگیری می‌کنند و تعداد قابل توجهی از این هیئت‌ها در ایام محرم و صفر تشکیل می‌شوند که در برخی مساجد و مدارس، برنامه‌ دارند و به فعالیت‌هایی نظیر سخنرانی و سینه‌زنی نیز خواهند پرداخت.

اصغرزاده افزود: طبق آماری که از سال گذشته وجود دارد، بیش‌ترین استقبال دانش‌آموزان در تابستان از کلاس‌های قرآنی بوده است و دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان همیشه انگیزه‌های مثبت و خوبی را برای حضور و شرکت در این کلاس‌ها داشته‌اند، حتی امسال نیز با توجه به شرایط جنگی باز هم اقبال خوبی در زمینه ثبت‌نام کلاس‌های مذکور صورت گرفته است.

انتهای پیام