صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۰۴۶
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
نماینده ولی فقیه در مازندران:

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی با اشاره به اهمیت آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد، این اقدام را یکی از زیباترین و ماندگارترین اعمال خیر دانست.

به گزارش ایکنا به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز، پنجم تیرماه در نخستین نشست «طرح مواسات» با موضوع آزادسازی زندانیان غیرعمد در استان مازندران، با اشاره به اینکه این عمل نیک در پیشگاه خداوند محفوظ است، گفت: تلاش بیشتر برای آزادی این دسته از زندانیان ضرورت دارد چرا که به این عمل در روز حساب پاداش داده می‌شود.
 
وی افزود: فرهنگ‌سازی و تفکیک بین زندانیان نیازمند و کسانی که به دلیل شرایط اقتصادی و تورم دچار ورشکستگی شدند، ضرورت دارد.
 
آیت‌الله محمدی لائینی بیان کرد: زندانیان جرائم غیرعمد نیازمند و مظلوم هستند و باید مورد تکریم قرار بگیرند. 
 
نماینده ولی فقیه در استان مازندران با بیان اینکه در مازندران خانواده‌های این افراد نیز نباید فراموش شوند و باید مورد حمایت قرار بگیرند، تصریح کرد: این ایام فرصتی مناسب برای ترویج سنت آزادسازی زندانیان نیازمند است.
 
وی ضمن اعلام آمادگی برای پیگیری و استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای آزادی هرچه بیشتر زندانیان جرایم غیرعمد، اظهار کرد: مردم مازندران همچون همیشه در این زمینه نیز پیشگام هستند.
 
 
 آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم، از عموم مردم دعوت کرد تا با پیوستن به پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم»، در این حرکت خیرخواهانه و ماندگار سهیم شوند و به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کمک کنند. 
 
وی در پایان گفت: انفاق و کمک به نیازمندان از جمله سیره اهل بیت(ع) بوده و همواره مورد تاکید ائمه اطهار(ع) است.
انتهای پیام