صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۳۶۶
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۴

استاندار همدان بیان کرد: دستگاه قضا در کشور ستون عدالت است و از ابتدای انقلاب حضور قوی این مجموعه را در موقعیت‌های مختلف در کشور شاهد بودیم.

به گزارش ایکنا از همدان حمید ملانوری‌شمسی، استاندار همدان امروز ۷ تیرماه در مراسم بزرگداشت شهادت شهید بهشتی و شهدای دستگاه قضایی که در سالن بوعلی برگزار شد، اظهار کرد: در ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم منحوس صهیونیستی، سرداران، دانشمندان و هموطنانی جان خود را در دفاع از کشور فدا کردند.

 

وی ادامه داد: بزرگترین پناه هر فردی دستگاه قضا است. دستگاهی که پرچم عدالت بر دست دارد و شمشیر برنده‌ای است که داد مظلوم را بگیرد. 

 

استاندار همدان بیان کرد: دستگاه قضا در کشور ستون عدالت است و از ابتدای انقلاب حضور قوی این مجموعه را در موقعیت‌های مختلف در کشور شاهد بودیم. امروز خوشبختانه همدان به یک منطقه امن تبدیل شده است.

 

استاندار همدان عنوان کرد: جنگ ترکیبی با چهره جدید به ما تحمیل شد که باید در مقابل این تجاوز می‌ایستادیم و خوشبختانه با این ایستادگی شاهد پیروزی قدرتمندانه و جمهوری اسلامی بودیم.

 

وی تصریح کرد: رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حضور منسجم مردم با تعامل نیروهای مسلح، انتظامی، ارتش، قضایی منجر به پیروزی در این جنگ شد.

 

ملانوری شمسی در پایان گفت: مردم در تمام صحنه‌ها چون نماز جمعه، تشییع پیکرهای پاک شهدا، راهپیمایی حضور باشکوهی را داشتند و باید قدردان بود.

افتخارات و پیروزی ما با حضور مردم رقم خورد و رژیم صهیونیستی و آمریکا را به زانو درآورد و آنچه توانست در نتیجه جنگ مؤثر باشد حضور با صلابت مردم بود.

انتهای پیام