صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۴۴۹
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
استاندار آذربایجان‌شرقی:

بهرام سرمست با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه شاهد نمونه‌های بی‌نظیری از همدلی و ایثار ملت بودیم، گفت: اتحاد و همدلی ملت ایران بزرگترین سرمایه و قدرت نظام جمهوری اسلامی بود.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌شرقی، شامگاه هفتم تیرماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه شاهد نمونه‌های بی‌نظیری از همدلی و ایثار ملت بودیم گفت: اتحاد و همدلی ملت ایران بزرگترین سرمایه و قدرت نظام جمهوری اسلامی بود.

وی با اظهار اینکه در روز‌های اخیر اقدامات لازم برای تأمین نیاز‌های اساسی مردم انجام و در سایه هوشیاری مردم و تعامل سازنده نهاد‌های مسئول آرامش در سطح استان برقرار شد، افزود: بعد از شروع حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی سهمیه آرد، بنزین و بعضی از کالا‌های اساسی در استان را دو برابر کردیم.

سرمست به شهادت ۶۵ نفر از هموطنانمان در آذربایجان‌شرقی در تجاوز رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: برای تجلیل و تکریم این شهدای والامقام به خدمت و حضور خانواده‌هایشان رسیدم و طبق برنامه‌ریزی مقرر شد مراسم باشکوهی در شأن این شهدای وطن برگزار شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به جنگ ترکیبی اخیر دشمنان اظهار کرد: در برابر جنگ ترکیبی دشمنان، دفاعی ترکیبی و جامع که چند لایه و همه جانبه بود انجام گرفت.

انتهای پیام