صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۵۴۰
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸

یک مسجد در ایزیر فرانسه هدف حمله افراد ناشناس قرار گرفت و شعارهای ضد اسلامی بر دیوارهای آن نصب کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از دلیل الریف، شهرک روسیون در منطقه ایزیر فرانسه، روز گذشته شاهد حمله خرابکارانه به مسجد «الهدایه» بود.

چهار فرد ناشناس با زدن ماسک و لباس مسلح دیوارهای مسجد را شکستند و اعلامیه‌هایی را که حاوی شعارهای ضداسلامی، نژادپرستانه و افراط‌گرایانه دینی بود بر روی دیوار چسباندند.

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، افراد مهاجم در ساعت ۵ صبح به مسجد حمله کردند و سپس پا به فرار گذاشتند.

روپیر دورانطون، شهردار روسیون گزارش داد: نیروهای امنیتی بعد از دیدن اعلامیه بر روی دیوارهای مسجد تحقیقات خود را آغاز کردند.

مسئولان مسجد این حادثه را اقدامی اسلام‌هراسانه توصیف کردند و به مقامات ذی‌صلاح در این باره شکایت کردند و نگرانی خود را از افزایش اقدامات ضد مسلمانان در فرانسه اعلام کردند.

مسجد جامع پاریس نیز این حمله را محکوم کرد و از مقامات خود نسبت به این مسئله تحقیق کنند و هویت افراد ناشناس را شناسایی و محاکمه کنند.

انتهای پیام