صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۶۴۵
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹

سعید شکورزاده گفت: طرح هادی دو روستای اسماعیل‌کهریز و تاج‌خاتون چایپاره آماده افتتاح است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، سعید شکورزاده، فرماندار چایپاره، امروز، ۸ تیرماه از طرح هادی و عمرانی بهسازی و آسفالت روستای اسماعیل‌کهریز و تاج‌خاتون از توابع بخش حاجیلار شهرستان بازدید کرده و روند پیشرفت آن را مورد بررسی قرار داد.

وی در حاشیه این بازدید گفت: پروژه بهسازی و آسفالت معابر روستای اسماعیل‌کهریز به مساحت سه‌هزار و ۲۰۰ متر مربع و با اعتبار ۱۹ میلیارد ریال اجرا شد.

فرماندار چایپاده افزود: در روستای اسماعیل‌کهریز شاخص جدول‌گذاری، اجرای کانیو و زیرسازی معابر با اعتبار ۱۱ میلیاردریال توسط دهیاری و اجرای آسفالت با اعتبار هشت‌میلیارد ریال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان چایپاره اجرا شده است و ان‌شاء‌الله به‌زودی افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

شکورزاده بیان کرد: در روستای تاج‌خاتون نیز جدول گذاری، اجرای کانیو و زیرسازی معابر با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال توسط دهیاری و آسفالت معابر با اعتبار ۱۶۵ میلیارد ریال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شده است.

در این بازدید، بخشدار حاجیلار و مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نیز حضور داشتند که فرماندار شهرستان از تلاش‌های تمامی مسئولان استانی و شهرستانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که در ارتقای شاخص آسفالت معابر روستایی شهرستان همت گمارده‌اند، قدردانی کرد‌.

انتهای پیام