صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۱۹۷۷
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴

مواکب و ایستگاه‌های صلواتی از روز اول محرم تا شام غریبان حسینی پذیرای زائران در حرم بانوی کرامت هستند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، با آغاز ماه محرم و برپایی خیمه‌های عزای سرور و سالار شهیدان و حضور زائران و مجاوران در حرم مطهر بانوی کرامت، مواکب و ایستگاه‌های صلواتی پذیرای عزاداران هستند.

موکب هیئت ثارالله قم که خدمتگزاران آن تماما ازخدام حرم بانوی کرامت هستند با استقرار در صحن حضرت جواد الائمه(ع) از شب اول محرم تا شام غریبان هر شب ۳ هزار غذا میان زائران توزیع می‌کند.

همچنین در چایخانه صحن مسجد اعظم نیز شبی ۳ هزار غذا میان عزادارن توزیع می‌شود و هیئت عزاداری هندی‌ها و پاکستانی‌ها نیز هر شب بعد از اتمام مجالس عزاداری خود در صحن دارالتلاوه مسجد اعظم میان شرکت کنندگان غذای متبرک حسینی توزیع می‌کنند.

نانوایی حرم بانوی کرامت نیز روزانه اقدام به پخت ۵ هزار نان رایگان حضرتی کرده و در میان مواکب و ایستگاه‌های صلواتی اطراف حرم بانوی کرامت توزیع می‌کند.

با توجه به نزدیکی روز تاسوعا و عاشورا نیز دیگر مواکب به مرور در صحن‌های مختلف حرم بانوی کرامت مستقر و به خدمت‌رسانی مشغول خواهند شد.

انتهای پیام