صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۲۸۶۰
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰

در دهه نخست محرم، آستان مقدس حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) با اجرای طرح اطعام حسینی، بیش از ۱۱ هزار وعده غذای گرم میان زائران و سوگواران توزیع کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، محمدحسین امیرآبادی، مسئول تدارکات و پشتیبانی آستان حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) امروز یکشنبه، ۱۵ تیر در جمع خبرنگاران از آغاز فعالیت آشپزخانه حرم از ابتدای ماه محرم خبر داد و گفت: در طول دهه اول، حدود ۱۱ هزار پرس غذا با همکاری نیروهای خادم و داوطلب میان عزاداران حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) توزیع شد.

وی با بیان اینکه روند اجرای طرح اطعام حسینی به‌صورت تدریجی و افزایشی پیش رفت، اظهار کرد: در شب‌های نخستین، روزانه حدود ۵۰۰ وعده غذا طبخ و توزیع می‌شد که این میزان در شب‌های پایانی دهه اول به بیش از ۲۵۰۰ وعده در شب افزایش یافت.

امیرآبادی با اشاره به حضور نیروهای افتخاری در اجرای این طرح، گفت: حدود ۱۵ نفر از خدام تدارکات و داوطلبان با انگیزه خدمت عاشقانه در این طرح مشارکت داشتند و با نهایت اخلاص به زائران خدمت‌رسانی کردند.

انتهای پیام